takılıyor fakat sıkıntı çıakrır mı onu bilemiyorumTakılmaz diye biliyorum. Parçalar uyumlu olmalı birbiriyle YANLIŞ hatırlamıyorsam.
Takılır tabii ki de işlemlerde sorun çıkarır diye biliyorum. Birazdan bilgili biri gelirtakılıyor fakat sıkıntı çıakrır mı onu bilemiyorum
inşallah çıkarmaz çünkü bulamadım aynı cl değerindeTakılır tabii ki de işlemlerde sorun çıkarır diye biliyorum. Birazdan bilgili biri gelir![]()
bulamadım cl 15 ram yaaSana kötü bir haberim var
bildiğin ram var mıAbdullah denemişti problem olmamıştı. Lakin kullandığı iki RAM de oldukça kaliteli üst segment ramlerdi. Dikkat etmek gerek. Ben olsam denemezdim ama.
Şu an kullandığın Ramin bilgilerini atar mısın. Ve Kaç GB istiyorsun?bulamadım cl 15 RAM yaa
Mesaj otomatik birleştirildi:
bildiğin RAM var mı
8gb mhz değerini cmd den 2400 öğrendim -ama emin değilim bi uygulama söylersen sevinirim bakacağım- cl 15 gecikme ddr4 laptopŞu an kullandığın Ramin bilgilerini atar mısın. Ve Kaç GB istiyorsun?
Arıyorum bilgi vereceğim.8gb mhz değerini cmd den 2400 öğrendim -ama emin değilim bi uygulama söylersen sevinirim bakacağım- cl 15 gecikme ddr4 laptop
sanırım mhz değerini yanlış öğrendim
ram im 2133 mhz sanırsam öyle gördümArıyorum bilgi vereceğim.
Hocam buldum galiba kontrol edebilir misiniz?8gb mhz değerini cmd den 2400 öğrendim -ama emin değilim bi uygulama söylersen sevinirim bakacağım- cl 15 gecikme ddr4 laptop
sanırım mhz değerini yanlış öğrendim