İyi ki 16 GB almışsınız demek oluyor bu.Ya ben boşu boşuna mı 16 gb ram yaptım ram kullanımı 45 i geçmiyor rainbow sixte bu iyi bişey mi kötü mü merak ettim
Tam bilmiyorum ama çalışması için ne kadar gerekiyorsa onu kullanıyor diye biliyorumYa ben boşu boşuna mı 16 gb ram yaptım ram kullanımı 45 i geçmiyor rainbow sixte bu iyi bişey mi kötü mü merak ettim
İhtiyacı kadar kullanır. Bende 32 var boşta kullanım bu ama çizim vb yaparken bu 25 gb leri görüyor.Ya ben boşu boşuna mı 16 gb ram yaptım ram kullanımı 45 i geçmiyor rainbow sixte bu iyi bişey mi kötü mü merak ettim
Yok gerçekten yazılım olarak ve donanım olarak bilgim yok benim yani ne kadar kullanırsa o kadar iyi fps elde etmez miyim neden 16 yerine 6 kullanıyorİyi ki 16 GB almışsınız demek oluyor bu.
Öyle bir mantık yok malesef hocam. Uygulama gerektiği kadar kullanıyor. RAM ne kadar fazla olursa olsun uygulama gerektiği kadarını kullanır.Yok gerçekten yazılım olarak ve donanım olarak bilgim yok benim yani ne kadar kullanırsa o kadar iyi fps elde etmez miyim neden 16 yerine 6 kullanıyor
sisteminiz nedir ve ne amaçla kullanıyorsunuz?İhtiyacı kadar kullanır. Bende 32 var boşta kullanım bu ama çizim vb yaparken bu 25 gb leri görüyor.
Alıntıyı görüntüle