Subutay
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
dostum ayıptır sorması bu windows neyi kullanacak o ram bomboş kalsaEkran görüntülerinde görüldüğü gibi standart yapılması gereken işlemleri yaptım fakat düzelmiyor ram 8gb kullanım 3 gb. Bu sorunu nasıl çözebilirim veya yanlış yaptığım birşeymi var ?
dostum ayıptır sorması bu windows neyi kullanacak o ram bomboş kalsa
biraz fazla kullanmış gerçi görev yöneticisinden bir bak bakalım ne kullanıyor rami en çokEkran görüntülerinde görüldüğü gibi standart yapılması gereken işlemleri yaptım fakat düzelmiyor ram 8gb kullanım 3 gb. Bu sorunu nasıl çözebilirim veya yanlış yaptığım birşeymi var ?
Lakin açıklamada yazdığım gibi 8 gb ram var pc takılı ve sadece 3gb kullanıma izin veriyor yani demek istediğim ben oyunda oynsam yt de izlesem 3gb ramın üzerine çıkmıcak sabitlenmiş.dostum ayıptır sorması bu windows neyi kullanacak o ram bomboş kalsa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
biraz fazla kullanmış gerçi görev yöneticisinden bir bak bakalım ne kullanıyor rami en çok
yok onu anladım zaten windows 10 kullanıyorsan 3gb aşağı yukarı o kullanır geri kalanın ne olduğunu anlamak için görev yöçneticisinden bi bakman gerekiyor onun ss ini atarsan belki anlamış oluruzLakin açıklamada yazdığım gibi 8 gb ram var pc takılı ve sadece 3gb kullanıma izin veriyor yani demek istediğim ben oyunda oynsam yt de izlesem 3gb ramın üzerine çıkmıcak sabitlenmiş.