BIOS'tan XMP/DOCP'yi açtıktan sonra 3200 MHz çalışması gerek. Bir sorun çıkarmaz. Eğer paran varsa kesinlikle bir tane daha 8 GB al.Arkadaşlar merhaba ram MHz su artırmak istiyorum işlemcim ryzen 3 2200G ram tek slot team T force vulcan 8gb 3200mhz ama 2400 de çalışıyor kaç MHz yapmak uygun olur ve PSU 250 watt sorun çıkartir mi
Anakart kaç mhz destekliyor önce ona bak 3200 ü destekliyorsa ondan sonra bios üzerinden değişeceksin.Arkadaşlar merhaba ram MHz su artırmak istiyorum işlemcim ryzen 3 2200G ram tek slot team T force vulcan 8gb 3200mhz ama 2400 de çalışıyor kaç MHz yapmak uygun olur ve PSU 250 watt sorun çıkartir mi
3200 destekliyor bios üzerinden ayarlayın bilmiyorum diyorsanız youtubeye yazın anakart modelini o zaman çıkar.Anakart MSI A320M A PRO
Ankartimin biosu güncel mi bilmiyorum ama geçen girdiğimde sanallaştırma açtım svm modu yani sorunsuz açıldıAnakartının BİOS'unu güncelle sonra BİOS'a girip x.m.p aç.
Bios eski ise memory oc kapalıdır mecbur güncellemen lazım.Ankartimin biosu güncel mi bilmiyorum ama geçen girdiğimde sanallaştırma açtım svm modu yani sorunsuz açıldı
Birde bios güncellemesini bilemiyorum ve USB belleğim yok
Güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim kolay bir yolu var mı
Kendisi güncelliyor mu