Neler Yeni

ram mhz artırdıktan sonra pc daha geç açılıyor

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
şu ramdan var noramlde 3600 mhz ben biostan onu 3800 mhz yaptım auto ayarlar ile voltaj cl felan orjinal açılırken noramlde hiç olmazdı bu şimdi 3 4 saniye söyle oluyor sonra normal açılıyor acaba ram mhz artırmam pc ye zarar mı veriyor tabii ki doğru yapılınca vermiceni biliyorumda benim yaptımda sıkıntımı olmuş sizce yoksa anormal birley mi bu
images.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam bakabilirmisin

Son düzenleme:
şu ramdan var noramlde 3600 mhz ben biostan onu 3800 mhz yaptım auto ayarlar ile voltaj cl felan orjinal açılırken noramlde hiç olmazdı bu şimdi 3 4 saniye söyle oluyor sonra normal açılıyor acaba ram mhz artırmam pc ye zarar mı veriyor tabii ki doğru yapılınca vermiceni biliyorumda benim yaptımda sıkıntımı olmuş sizce yoksa anormal birley mi bu
Alıntıyı görüntüle

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam bakabilirmisin
Tekrar 3600 yapın geç açılıyor da ozaman MHz artırdığınız için

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
XMP açın.
Bilmeden MHz arttırmayın, alt gecikmeler artacaktır.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar 3600 yapın geç açılıyor da ozaman MHz artırdığınız için
XMP açın.
Bilmeden MHz arttırmayın, alt gecikmeler artacaktır.
xmp de 3600 zaten ben sadece 200 mhz verdim birkaç yerde gördüm xmp frekansının üstüne auto ayarlar voltaj cl felan auto şekilde veriliyor biraz artırabileceğim gördüm olan sey böyle 10 saniye 20 saniye değil gecikme sadece bazen attım fotoğrafta 2 saniyeline çıkıyor sonra gidiyor acaba sistemde ters giden birşeymi var diye sormak istedim anormal bir durum mu diye

Top Bottom