- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yaptim pc acildi onda sıkıntı yok ama bu ramler gene sifirlandiYazdığım o CLR_CMOS yoluyla BIOS'u sıfırla hocam bakalım.
Hocam yaptim pc acildi onda sıkıntı yok ama bu ramler gene sifirlandiYazdığım o CLR_CMOS yoluyla BIOS'u sıfırla hocam bakalım.
Tekrardan sadece XMP'yi açıp kaydedip çık hocam. Eğer gene aynısını yaparsa bu sefer CLR_CMOS ile sıfırlayıp RAM'lerin yerini değiştirip dene.Hocam yaptim pc acildi onda sıkıntı yok ama bu ramler gene sifirlandi
Ramlerde sorun olma ihtimali var mi hocam ama sanirim sorun olsa hic acilmazTekrardan sadece XMP'yi açıp kaydedip çık hocam. Eğer gene aynısını yaparsa bu sefer CLR_CMOS ile sıfırlayıp RAM'lerin yerini değiştirip dene.
RAM'lerden kaynaklı bir problem olduğunu düşünmüyorum. Bu yukarıda yazdığımı dene.Ramlerde sorun olma ihtimali var mi hocam ama sanirim sorun olsa hic acilmaz
Hocam malasef ekran gene yok sadece sanki fanlar bir tik daha hizli calisiyor ve csm yi otomatik kendisi acmisti baktigimdaRAM'lerden kaynaklı bir problem olduğunu düşünmüyorum. Bu yukarıda yazdığımı dene.
Açar BIOS'u sıfırladık çünkü. Bir de RAM'leri teker teker dene bakalım. CLR_CMOS yaptıktan sonra.Hocam malasef ekran gene yok sadece sanki fanlar bir tik daha hizli calisiyor ve csm yi otomatik kendisi acmisti baktigimda
Sadece yerlerini mi degistireyim hocam yoksa tekiyle mi acayimAçar BIOS'u sıfırladık çünkü. Bir de RAM'leri teker teker dene bakalım. CLR_CMOS yaptıktan sonra.
Tek RAM'le dene hocam.Sadece yerlerini mi degistireyim hocam yoksa tekiyle mi acayim
Psu yu fln sokmeme gerek yok sanirim direkt tekini cikariyorumTek RAM'le dene hocam.
Sistemi güçten kes hocam bu işlemleri yaparken.Psu yu fln sokmeme gerek yok sanirim direkt tekini cikariyorum
Hocam simdi clr cmos yaptim ramleri denemeden once bunu vatan bilgisayardan aldim ora yardimci olur mu cunku bu ekran sorununu ilk yasadigimda da ramleri cikarip denettirmisti bir arkadas ona ragmen olmamistiSistemi güçten kes hocam bu işlemleri yaparken.
İki belleği de takıp CPU-Z adlı programı indirip SPD sekmesinde Slot 1 ve Slot 2'nin fotoğrafını atar mısın?Hocam simdi clr cmos yaptim ramleri denemeden once bunu vatan bilgisayardan aldim ora yardimci olur mu cunku bu ekran sorununu ilk yasadigimda da ramleri cikarip denettirmisti bir arkadas ona ragmen olmamisti
İki belleği de takıp CPU-Z adlı programı indirip SPD sekmesinde Slot 1 ve Slot 2'nin fotoğrafını atar mısın?
hocam 1 ve 2 de değil 3 ve 4 te görünüyorİki belleği de takıp CPU-Z adlı programı indirip SPD sekmesinde Slot 1 ve Slot 2'nin fotoğrafını atar mısın?