Neler Yeni

ram slotumu bozuldu ?

cureshoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
mehmetcan bayır
selamlar .. 2 gün önce msi z97 mpower prowifi anakart aldım . ilk gün montajını yaptım ve ramleri dual channel olarak taktım 2ve4 slotlara . çalıstırdım oynadım vs sorun yoktu ..
1 gün sonra kule tipi fan ve coler master termal macun aldım sonra kablo tesisatınıda düzenlemek için söktüm komple ve taktım ..
şuan da 1 ve 2. slotlara ram taktıgımda çat sesiyle kasa kendini resetliyor ( bu esnada ekran geliyo kapanana kadar )
3. ve 4. slotlara taktıgımda ise sorun yok nolur birisi olumlu bişe söylesin :(

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
selamlar .. 2 gün önce msi z97 mpower prowifi anakart aldım . ilk gün montajını yaptım ve ramleri dual channel olarak taktım 2ve4 slotlara . çalıstırdım oynadım vs sorun yoktu ..
1 gün sonra kule tipi fan ve coler master termal macun aldım sonra kablo tesisatınıda düzenlemek için söktüm komple ve taktım ..
şuan da 1 ve 2. slotlara ram taktıgımda çat sesiyle kasa kendini resetliyor ( bu esnada ekran geliyo kapanana kadar )
garantiye verin

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,292
İsim
yusuf ecer

cureshoot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
mehmetcan bayır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2-4takar mısın ramleri
1 ve 2. slotlar takınca sürekli kasa resetliyo dostum .. yani 2 ve 4 tede aynı sorun var ama 3 ve 4 takınca sorun yok .. 1 ve 2. slotlara tek tek takıp denedim . sonra ramlerin yerini değiştirip te denedim yine aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun. Slotları tek tek deneyin
sonuc aynı 1 ve 2. slotlar gg heralde bunun tamiri varmıdır ki varsada anakarta baska zararları olurmu

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
1 ve 2. slotlar takınca sürekli kasa resetliyo dostum .. yani 2 ve 4 tede aynı sorun var ama 3 ve 4 takınca sorun yok .. 1 ve 2. slotlara tek tek takıp denedim . sonra ramlerin yerini değiştirip te denedim yine aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonuc aynı 1 ve 2. slotlar gg heralde bunun tamiri varmıdır ki varsada anakarta baska zararları olurmu
anakarta bir zararı olmaz ama performanslı kullanamazsınız die biliyorum. 13 ve 2 4 şeklinde takılması lazım normalde

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Ramlar farkli marka veya frekanstaysa da yapabilir bu sorunu bizzat yasadim

Top Bottom