Neler Yeni

Ram testinde hata verdi galiba.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Aga bir tanesini 14 gun iadesi suresi dolmamis onu direk iade edicem. Bir bahane ile para iadesi aliyim. Digerinin ki dolmus onuda ayni saticidan almistim onuda garantiye gitmesi gerek
sen 14 gün dolmayanı iade et eğer kit olarak almadıysan uyumsuz olmuştur hatta garantiden gelince onu sat kit olarak satılan 16gb 8x2 ram al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga bir tanesini 14 gun iadesi suresi dolmamis onu direk iade edicem. Bir bahane ile para iadesi aliyim. Digerinin ki dolmus onuda ayni saticidan almistim onuda garantiye gitmesi gerek

Hayir ayni 2 tane gskilk 3600mhz cl18
Hayır yani kit olarak mı aldın yani aynı kutuda mı demiştim değilmiş

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
sen 14 gün dolmayanı iade et eğer kit olarak almadıysan uyumsuz olmuştur hatta garantiden gelince onu sat kit olarak satılan 16gb 8x2 ram al

Hayır yani kit olarak mı aldın yani aynı kutuda mı demiştim değilmiş
Aga cpu z de dual channel yaziyor ama :/ aga bıktım valla daha işlemci sıcakligina cozum bulamamisken birde bunla mi ugrasicam :/

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Aga cpu z de dual channel yaziyor ama :/ aga bıktım valla daha işlemci sıcakligina cozum bulamamisken birde bunla mi ugrasicam :/
Thaiphoon burner ile ss atarmısın ikisininde çipler farklı olabilir belki

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Aga tamam kapatip tekrar test ederimde o zamanda hatta çıkarsa 1 rami iade edicem halen iade suresi var ama digerinin yok garantiye yollamka zorundayim. Onun dışında eger hata çıkmadi varsayalim o zaman ben xmpyi acmadanmi kullanicam bu ramleri? O zaman 3600 mhz almamin ne anlami kalicak?
Manuel OC yaparsınız.

Deliever

80+ Bronze

Hayir ayni 2 tane gskilk 3600mhz cl18
Ayrı ayrı aldın o zaman, 1 tanesini çıkar test et. Sorun her 2 RAM de olmak zorunda değil 1. Olanı çıkar test et sonra da 1. Olanı tak ve 2. Olanı çıkar ve test et ve hangisi sorunlu ise garantiye yolla.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Ayrı ayrı aldın o zaman, 1 tanesini çıkar test et. Sorun her 2 RAM de olmak zorunda değil 1. Olanı çıkar test et sonra da 1. Olanı tak ve 2. Olanı çıkar ve test et ve hangisi sorunlu ise garantiye yolla.
Bende oyle yapmayi dusunuyorum xmp kapatmicam. Ilk once 14 gun iadesi olani test edicem eger hata verirse iade edicem. Ram uymadi diyipnpara iadesi alicam. Eger 2. Ram bozuksa garantiye yollicam. Eger 2 side bozuksa ne yspiyim garantiye mi yollayayim yoksa 2sinida yoksa 1 ini para iadesi alip digerini mi yolliyim garantiye. Bu arada ben ramleri indirimde almistim suan 365 tl opmuslar aldiggim yerde ksfam baya karisti ya.

Top Bottom