- Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında evet artık yüksek oyunlara 16gb ram yetmiyoryani o ramlerin yanına 2 tane daha mı istiyorsunuz
aslında evet artık yüksek oyunlara 16gb ram yetmiyoryani o ramlerin yanına 2 tane daha mı istiyorsunuz
hocam 16gb ram nasıl yetmiyor bende 8 var yetiyor yaniaslında evet artık yüksek oyunlara 16gb ram yetmiyor
o ramler tr de varmıydıya?Selamlar,
Kasamın içinde GSKILL TRIDENT Z ROYAL SILVER 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 RGB Ram bulunmakta sizce nasıl bir upgrade yapabilirim isteğim 32GB Ram olması yönünde ve mhz hızı düşük kalıyor bu ramlerin. Anakart: Gigabyte z390 Aorus Elite
özel olarak almıştım ama artık tek başlarına yetmiyorlar Mhz düşük kalıyor.o ramler tr de varmıydıya?
yüksek oyunlar için yetmiyor artık hocamhocam 16gb ram nasıl yetmiyor bende 8 var yetiyor yani
3000MHZ olarak çalışacaktır, OC yapsan bile 3600'e geleceğini sanmıyorum ama deneyebilirsin olmadı satıp aynısından alırsın.peki hocam elimdekilerin üzerine ekleme yapsam ?
dediğiniz ramleri
Hayır olmaz. Aynısından almak tabii daha sağlıklı ama risk oranı düşük bios sıfırlayıp takarsın.Bende 8gb xpg d30 ram var ben d60g almak istiyorum sorun olmaz mı yani
Minecraft oynayan birine 16GB bile yetmez! Şu an 24'e sahibim o oyun yüzünden.hocam 16gb ram nasıl yetmiyor bende 8 var yetiyor yani
Nasıl yetmiyor ?Minecraft oynayan birine 16GB bile yetmez! Şu an 24'e sahibim o oyun yüzünden.
minecraft bir yana artık CoD un yeni oyunları 12gb ram istiyor.Server'e 6 kendime de 8 veriyorum acı çekiyordu şu an server 8 ben 8 gene kasmalar oluyor ama server daha iyi.
Çoğu yeni nesil oyun 12-4 arası istiyor sayılır.minecraft bir yana artık CoD un yeni oyunları 12gb ram istiyor.
Yanlış biliyorsam kusura bakma.Server'e 6 kendime de 8 veriyorum acı çekiyordu şu an server 8 ben 8 gene kasmalar oluyor ama server daha iyi.
hocam konu biraz dağıldı şu soruyu da sorayım en azından. Şimdi ben elimdekini satsam ve toplam bütçeyle de 32gb ram alsam öneriniz ne olur ?Çoğu yeni nesil oyun 12-4 arası istiyor sayılır.
Rust-MC gibi oyunlar ise RAM sömürücüsü denilecek kıvamda.
Ucuz olan 3600MHZ'ları almanızı önerirdim hem aşırı pahalı değil hem de gayet güzel.hocam konu biraz dağıldı şu soruyu da sorayım en azından. Şimdi ben elimdekini satsam ve toplam bütçeyle de 32gb ram alsam öneriniz ne olur ?
Hayır onlar kiralama sayılıyor ve önerdiğim yöntem değil, aşırı pahalı.Yanlış biliyorsam kusura bakma.
Server site‘den açılmıyor mu ?
Dediğim RAM'ler düşük bütçeniz var ise geçerli. Diğer türlü Trident 3600MHZ 32GB alırsanız da olur hem çok daha güzel görünür.hocam konu biraz dağıldı şu soruyu da sorayım en azından. Şimdi ben elimdekini satsam ve toplam bütçeyle de 32gb ram alsam öneriniz ne olur ?
hocam peki 4*8 mi yoksa 16*2 mi daha iyidir.Ucuz olan 3600MHZ'ları almanızı önerirdim hem aşırı pahalı değil hem de gayet güzel.
250TL'den 4 tane de alabilirsiniz indirim günlerini kovalayarak, 2 gün önce 8'lik olanını 265'e aldım mesela.
Hayır onlar kiralama sayılıyor ve önerdiğim yöntem değil, aşırı pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim RAM'ler düşük bütçeniz var ise geçerli. Diğer türlü Trident 3600MHZ 32GB alırsanız da olur hem çok daha güzel görünür.
Bütçenize kalmış durum.