Evet hocam switchlerde sorun yok. Ama sata kablolarıyla oynayınca pc kendini kapatıp kapatıp açıyor. Normalde bios ekranı fln gelir ama bende orası açılmıyor. Ram'i ve bios pilini söküyorum tekrar takıp açıyorum açılıyor.Tam o noktaya deyinecektim SATA bağlantısını SATA 3 girişine taktığınızdan emin misiniz? Eskiden tecrübe edindiğim bir sorundu iyi ki de edinmiştim. Kasa açma kapama reset switch leri doğru yerde mi?
Kasanda elektrik takılıyken parçalarında herhangi bir ışık yanıyormuydu ve şimdi yanıyor mu? PSU'nun çalıştığına emin olalım da.Evet hocam switchlerde sorun yok. Ama sata kablolarıyla oynayınca pc kendini kapatıp kapatıp açıyor. Normalde bios ekranı fln gelir ama bende orası açılmıyor. Ram'i ve bios pilini söküyorum tekrar takıp açıyorum açılıyor.
Pc'yi fişe bağlayınca sadece ekran kartımın ışığı yanıyor sonra güç tuşuna basınca fanların ışığı yanıyor ve fanlar fln dönüyor ardından 4-5 saniyede bir pc kapanıp yeniden başlıyor. Power supply bozuk değil ama yetersiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü kasama 1 tane daha harddisk dahil etmiştim valorant gibi oyunlarda yük bindirince anlık olarak elektrik kesintisi olmuş gibi pc kapanıp yeniden başlıyordu bu sebepten dolayı harddiski pc'den söktüm 1ssd 1harddisk kullanıyorum şuan kapanma falan yok ama işte ne zaman kasanın yan kapağını açıp kapatsam pc açılmıyor yani kablolarda sorun olduğunu düşünüyorum.Kasanda elektrik takılıyken parçalarında herhangi bir ışık yanıyormuydu ve şimdi yanıyor mu? PSU'nun çalıştığına emin olalım da.