Neler Yeni

Ram yüzünden drop yaşıyorum sanırım

Beytullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Beytullah
Merhabalar 16 gb ram var fakat assetto corsa oynarken baya bi fps drop yaşıyorum msi afterburner den baktığımda 15000 küsür mb ram kullanımı gözüküyor oynarken arkada haliyle müzik açıyorum chrome da saolsun ekmeğinde ilerliyor drop yiyorum habire sebebi ram mi acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alper Ağaoğlu
Sistem boşta ne kadar ram kullanıyor acaba? Arka plan uygulamalarını kapattığında sorunun çözülüyor mu?

abcdefg1234

80+ Silver
Merhabalar 16 gb ram var fakat assetto corsa oynarken baya bi fps drop yaşıyorum msi afterburner den baktığımda 15000 küsür mb ram kullanımı gözüküyor oynarken arkada haliyle müzik açıyorum chrome da saolsun ekmeğinde ilerliyor drop yiyorum habire sebebi ram mi acaba ?
Bu oyun 1080P çözünürlükte bile Rami ve Vrami sömürüyo resmen. 6600 de 8 GB Vramin tamamını kullanıyordu. Ramlerimde 2x8 gb 15-15.5 Ram kullanıyor. Ama drop yemiyordum hiç.

Ekran kartınız nedir ? Belki Vram yetmiyordur, ayarları düşürseniz sorun çözülebilir

Beytullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Beytullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu oyun 1080P çözünürlükte bile Rami ve Vrami sömürüyo resmen. 6600 de 8 GB Vramin tamamını kullanıyordu. Ramlerimde 2x8 gb 15-15.5 Ram kullanıyor. Ama drop yemiyordum hiç.

Ekran kartınız nedir ? Belki Vram yetmiyordur, ayarları düşürseniz sorun çözülebilir
2060( 6gb ) var ekran kartı 2k da oynuyorum oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde normal assetto corsada bi sorunum yok content managerden girerken online bu sıkıntıyı yaşıyorum

Beytullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Beytullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır ram yüksetmek de nerden çıktı sen bi format at bakem belgi virüs falan girmiştir.
Format atmayı bilmiyorum pc yi de öyle dışarıya götüresim gelmiyor elimde orjinal win10 home cd var fakat pc de cd girişi yok 😆 cd rom okuyucu alsam harici onunla atabilirmiyim

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Hayır ram yüksetmek de nerden çıktı sen bi format at bakem belgi virüs falan girmiştir.
Aga mahalle bilgisayarcısı mısın zort diye atladın format diye, virüs şüphesi varsa da bi antivirüs yüklenir tarama yapılır... Droptan formata vallaha enteresan.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Virüs programı kullanıyormusun ücretsiz güzel çalışan program varmı
Kanka ben normal windows güvenliği kullanıyorum, sen taratıp bir şey bulamazsan Kaspersky, Avast, McAffe de bakabilirsin ama drop sorunu bana virüs çağrışımı yapmadı açıkçası..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,970
Üyeler
164,072
Son üye
Babapiro_
Top Bottom