Neler Yeni

Ramazanda nasıl ders çalışıyorsunuz

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Fettah Özalp
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar, oruçken ders çalışmak nedense eziyet benim için. okulda eve gidince 3 saat biyoloji bakma hedefi koyuyorum okuldan erken çıkmama rağmen 1,5 saat bakıp bunalıma giriyorum. açken bi süre sonra bıkkınlık geliyor iftardan sonrada bi yorgunluk çöküyor :D

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar, oruçken ders çalışmak nedense eziyet benim için. okulda eve gidince 3 saat biyoloji bakma hedefi koyuyorum okuldan erken çıkmama rağmen 1,5 saat bakıp bunalıma giriyorum. açken bi süre sonra bıkkınlık geliyor iftardan sonrada bi yorgunluk çöküyor :D
Oruç tutmadım sınav senemde filtresini ödedim en mantıklısı bu gibi duruyor ya da başka zaman telafi edebilirsiniz tutarak

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oruç tutmadım sınav senemde filtresini ödedim en mantıklısı bu gibi duruyor ya da başka zaman telafi edebilirsiniz tutarak
aslında bunu düşündüm de ailem müsade etmez gibi, altı üstü bir sınav tut geç derler muhtemelen.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
aslında bunu düşündüm de ailem müsade etmez gibi, altı üstü bir sınav tut geç derler muhtemelen.
Bence ailenin kafa yapısını değiştirmeyi dene sonuç olarak hayatı etkiliyor sınavdan sonra yazın 1 ay tutarım dinen de uygun falan dersen çok diretmezler bence

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Fettah Özalp
Bence ailenin kafa yapısını değiştirmeyi dene sonuç olarak hayatı etkiliyor sınavdan sonra yazın 1 ay tutarım dinen de uygun falan dersen çok diretmezler bence
keşke ailemi bir bilsen dostum.. bir ara forumda çok konuştuk bunu artık anlatasım kalmadı :D

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
keşke ailemi bir bilsen dostum.. bir ara forumda çok konuştuk bunu artık anlatasım kalmadı :D
Onların aklını çelmek için islami kaynaklar kullanman lazım o halde sorularla islamiyet tarzı sitelerden senin fikrini destekleyici şeyler çıkartabilirsen koz olarak kullanılabilir

okul da çalışıyorum direkt akşam işkenceye dönüşüyor

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Fettah Özalp
lisenin yarısındayım ben daha :D
lise de mental sağlığım çöktü benim, zaten okulun hiçbir işe yaramadığını ozaman anladım
1741273520959.png

chade

80+ Bronze
ailenle konuşup ben tutmayacağım diye bir şekilde onaylatman lazım dostum. 1 sene oruç tutmadın diye cehenneme de gitmezsin, 1 sene fazla oruç tuttun diye cennetin kapıları da sonuna kadar açılmaz. tabii ki de biz müslümanlar olarak oruç tutmalıyız ama bu senin hayatını kötü yönde etkiliyorsa bu senelik tutmamanda bir sorun olmaz bence. oruç tutacağım diye kendini zorlayıp ders çalışamazsan sınavda alacağın kötü bir puanla belki ilerideki 50-60 yılın kötü geçecek. iyi bir okulda okuyup iyi bir meslek sahibi olman için çok çalışman lazım. ailene durumu bu şekilde anlat. altı üstü bir sınav oruç tut geç yaklaşımı oldukça yanlış

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Fettah Özalp
lise de mental sağlığım çöktü benim, zaten okulun hiçbir işe yaramadığını ozaman anladımAlıntıyı görüntüle
:D mental sağlığınız harbiden çökmüş heralde 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

ailenle konuşup ben tutmayacağım diye bir şekilde onaylatman lazım dostum. 1 sene oruç tutmadın diye cehenneme de gitmezsin, 1 sene fazla oruç tuttun diye cennetin kapıları da sonuna kadar açılmaz. tabii ki de biz müslümanlar olarak oruç tutmalıyız ama bu senin hayatını kötü yönde etkiliyorsa bu senelik tutmamanda bir sorun olmaz bence. oruç tutacağım diye kendini zorlayıp ders çalışamazsan sınavda alacağın kötü bir puanla belki ilerideki 50-60 yılın kötü geçecek. iyi bir okulda okuyup iyi bir meslek sahibi olman için çok çalışman lazım. ailene durumu bu şekilde anlat. altı üstü bir sınav oruç tut geç yaklaşımı oldukça yanlış
yani çok doğru diyorsun, ama anlayacaklarını sanmam pek bugün iftarı açalım Allahın izniyle sonra konuşurum o konuyu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,526
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom