Yardım rami cl 11 olan laptopa 1600mhzde cl9 ram alıcam uyum sağlarmı ?

yusuf34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
540
laptopta kingston ram var 4gb ddr3 1.35 v cl11 yanına
kingston hyperx 8gb ddr3l 1.35v cl9 uyarmı

uymaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı markanın farklı tarihte ürettikleri bile bazen uymuyor cl11 e cl19 un uymsı imkansız

uymaz

aynı markanın farklı tarihte ürettikleri bile bazen uymuyor cl11 e cl19 un uymsı imkansız
ben cl 9 dedim

cl9 da uymaz ramin DDR-mhz-cl değerleri birebir aynı olursa belki bi ihtimal uyar
ikiside aynı cl de çalışır uyar büyük ihtimal ama aynı değerleri bulmanız daha sağlıklı olur

ikiside aynı cl de çalışır uyar büyük ihtimal ama aynı değerleri bulmanız daha sağlıklı olur
cl9 daha perfortmanslı bşr ram alıcam hperx o yüzden burda abdullah abi yapmıştı ondan sordum istersen izle

cl9 daha perfortmanslı bşr ram alıcam hperx o yüzden burda abdullah abi yapmıştı ondan sordum istersen izle
bende farklı cl değerlerineve mhz değerlerine sahip ramlari taktım çalıştı 2 side cl11 çalışır büyük ihtimal ama uymama şansıda denemen lazım

bende farklı cl değerlerineve mhz değerlerine sahip ramlari taktım çalıştı 2 side cl11 çalışır büyük ihtimal ama uymama şansıda denemen lazım
sağ ol teşekkür ederim

Senin laptopundaki ram 1600MHz demi şuan? Öyleyse uyum sağlayabilir. Çip uyumsuzluğu falan olabilir ama.

Neden bu rami almıyorsun hem daha ucuz hem aklındaki "CL uyumsuzluğu" soru işareti de gider?

Senin laptopundaki ram 1600MHz demi şuan? Öyleyse uyum sağlayabilir. Çip uyumsuzluğu falan olabilir ama.

Neden bu rami almıyorsun hem daha ucuz hem aklındaki "CL uyumsuzluğu" soru işareti de gider?
hyperx cl 9 olduğu için daha fazla performans vermezmi

ama bu ddr3l onun yerine bunu al ddr3 kingston 1600 mhz cl11 link:https://www.hepsiburada.com/kingston-8gb-1600mhz-ddr3-notebook-sodimm-ram-kvr16s11-8-p-BD301528

Geri