Neler Yeni

Çözüldü✓ Ramlar sağlam fakat mavi ekran hatası alıyorum

Ermanz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökhan zengi
2 Yıldır kullandığım bilgisayarım bir anda memory managet hatası vermeye başladı akabindede driverlarda hata verdi. Nette yazan tüm işlemleri yaptım çözülmedi. Format attım çözülmedi. 2 ram takılıyken windowstan bellek taraması yaptığımda donanımsal arıza diyor. Fakat ram leri tek tek test ettiğimde sorunsuz çalışıyor. Tekram ile 3gün test ettim sorunsuzdu. Diğer ram i bugün servise götürdüm. Test yapmadan direk 0 ile değiştirdiler. Ram i taktım bilgisayar açıldı ve chrome hata verdi sonra gene memory managet hatası aldım. Kafayı yemek üzereyim. Bugün ekran kartı driverna güncelleme gelmiş 2 ram takılı iken yüklemeyi denediğimde hata veriyor. Sorun nedir ram de değil anakartta değil ssd de değil.

TahinPekmez

80+ Silver
ramler sağlam ise şunu yapmanı tavsiye ediyorum. PSU yu kapat, fişi prizden çek. BIOS pilini çıkar 30 sn bekle ve tekrar tak. ayarların fabrika ayarlarına dönecek. parazit olmuş olabilir diye söylüyorum yada OC yaptıysan. BİOS pili çıkık durumdayken ramleri çıkar üfle sonra güzelce tekrar tak. sonra bios pilini tak. en son olarak bios dan güncel frekanslara çekersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistemini de yaz. ona göre yorumlasınlar.işlemci ram ve anakrt uyumunu önemli. yaz sistemini

TahinPekmez

80+ Silver
ne yaptın oldu mu?

Ermanz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökhan zengi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne yaptın oldu mu?
Foruma yeni katıldığımdan ve tam hakim olmadığımdan yeni farkettim yorumunuzu. Dediğinizi yaptım fakat oda çözmedi. Yarın diğer ram i servise götüreceğim onuda değişirlerse 2 ram de sıfır olmuş olacak. Yine aynı hatayı alırsam anakartı ve ssd yi garantiye göndericem. Hatta işlemciyide göndermeyi düşünüyorum

Ermanz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökhan zengi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her ne kadar Memteste ram lerim sorunsuz çıkasada windowsun kendi bellek tanıma uygulamasında da sorunsuz cıkasa da sorun ramler de imiş. Serviste değiştirdim düzeldi.

Top Bottom