Cl 18 değeri iyi midir? pekiCL diğer adıyla Gecikme Süresi Column Address Strobe Latency yada Cas Latency olarak geçiyor. Bu değer ne kadar düşük olursa bellek o kadar hızlıdır
3200mhz cl16 daha iyi knk daha verimliCl 18 değeri iyi midir? peki
Çünkü alacağım ramlerde
3200mhz cl16 var bide
3600mhz cl 18 var
Mhz daha önemli anladığım kadarıyla
Tmm sagol o zaman 3600 MHz Cl 16 bulacaz xd3200mhz cl16 daha iyi knk daha verimli
paran varsa bunu alabilirsin bu iyi bende bunu kullanıyorumTmm sagol o zaman 3600 MHz Cl 16 bulacaz xd
Bu ramlar msı mystic light la uyumlu çalışmıyor galiba gskill e bakmıştım hatta bu modelini almayı düşünüyordumparan varsa bunu alabilirsin bu iyi bende bunu kullanıyorumGSkill Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram Fiyatı
GSkill Trident Z Neo RGB 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
destekliyo knkBu ramlar msı mystic light la uyumlu çalışmıyor galiba gskill e bakmıştım hatta bu modelini almayı düşünüyordum
Tamam teşekkürler bir daha bakayımdestekliyo knk
Evet fanlar ekran kartı ve ramların eş zamanlı çalışmasını istiyorumhepsini tek programdan mı kontrol etmek istiyorsun.
yani bakman iyi olur sonuçta ucuz bir şey değil bu konularda baya araştırma yapmak gerekiyor.Tamam teşekkürler bir daha bakayım
İnş destekliyordur yanlış yapmak istemiyorum üzücü olur benim için