Hocam görüntü gelmiyorsa BİOS'u resetle eğer resetlediğinde de 2-3 dakika da gelmezse PC'yi kapat yeniden aç yine gelmezse diğer ramleri tak çalışacak mı bi bakarsın.6000mhz Viper 16*2 ramleri taktığımda ekrana görüntü gelmiyor. Tek tekde taktım. 1-3 2-4 te yaptım olmadı. Ne yapacağım
Hocam sistem yeni başka ram yok. Sıfır sistemHocam görüntü gelmiyorsa BİOS'u resetle eğer resetlediğinde de 2-3 dakika da gelmezse PC'yi kapat yeniden aç yine gelmezse diğer ramleri tak çalışacak mı bi bakarsın.
Hocam şöyle oldu aslında bir 2 rami taktığımda biosa giriyordu ilk başta. Fakat sonra baktım ki 6000 mhz lik ram 4800 gözüküyordu. Arkadaşın biri ordan EXPO yu seç dedi. Ondan sonra hiç görüntü gelmemeye başladı
Direkt gitmedi hocam. Pc yi kapatıp açıyım dedim. Ondan sonra açılmadı daha. 1-3 kombinasyonu yaparken açılmıyırdu en başta. 2-4 yapıyordum ama 4800 gösteriyordu mhz yi. Ondan sonra arkadaşın biri Expo yap dedi. Artık 2-4 te ekrana görüntüyü vermiyorExpo'yu açar açmaz mi ekran gitti?
Ramler patriot viper olması lazım viper yazdığına göre hocam.Hocam sistem yeni başka ram yok. Sıfır sistem
hocam anakart tomahawk b650 wifi 6600mhzRamler patriot viper olması lazım viper yazdığına göre hocam.
4800MHz'de çalışıp 6000Mhz'de çalışmıyorsa telaşlanma BIOS'u resetle yeniden BIOS'a gir ardından 4800MHz olacak resetlediğinde BIOS'u daha sonra yeniden EXPO1 yapıp tekrar başlat olması lazım anakartın desteklemiyorsa 6000MHz'yi olmayabilir.
Yanlış bilgi vermeyeyim benim bildiklerim bunlar.
evetİşlemcin AMD mi?