Neler Yeni

Yardım ramlerim 3600mhz olmasına rağmen 3600de çalışmıyor

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,609
İsim
Deniz Bey
Çok tuhaf :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramleri sök 1. Slota 1 adet tak sadece öyle açacak mı bakalım

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
Çok tuhaf :(

Ramleri sök 1. Slota 1 adet tak sadece öyle açacak mı bakalım
Az önce denedim yine biosa atıyor windowsun silinme ihtimali var mıdır ? Mavi ekran verdi sonra oldu çünkü olanlar

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,609
İsim
Deniz Bey
Win silecek bişi olmadı bios sıfırlama win silmez ya :/

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,609
İsim
Deniz Bey
Bios da boot yazan kısmı açıp resim atsana bi boot edecek Windows 1. Sırada mı değil ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Hocam öncelikle yat ve uyu :) sabah kalkınca farklı bir bilgisayardan en iyisi usb ne biosu at ve bios flashback ile biosu bi sıfırla. (Ramler 2-4 de takılı kalsın bu arada) muhtemelen biosun anasını ağlattın. Bios sıfırla ve sonra sadece xmp profile 1 yapıp dene asus bios flashback rehberini inceleyebilirsin. Bir şekilde windowsa girmeyi başarabilirsen de kendin usb ye at biosu öyle dene.

Bios sıfırla dediğim en son sürüme güncelle bios flashback ile

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
Bios da boot yazan kısmı açıp resim atsana bi boot edecek Windows 1. Sırada mı değil ki
Hocam öncelikle yat ve uyu :) sabah kalkınca farklı bir bilgisayardan en iyisi usb ne biosu at ve bios flashback ile biosu bi sıfırla. (Ramler 2-4 de takılı kalsın bu arada) muhtemelen biosun anasını ağlattın. Bios sıfırla ve sonra sadece xmp profile 1 yapıp dene asus bios flashback rehberini inceleyebilirsin. Bir şekilde windowsa girmeyi başarabilirsen de kendin usb ye at biosu öyle dene
Büyük ihtimalle ağlattım şu an pc çalışıyor fakat hiç ekran gelmiyor yarın halledebilirim inş hayırlı geceler sizede

Hocam öncelikle yat ve uyu :) sabah kalkınca farklı bir bilgisayardan en iyisi usb ne biosu at ve bios flashback ile biosu bi sıfırla. (Ramler 2-4 de takılı kalsın bu arada) muhtemelen biosun anasını ağlattın. Bios sıfırla ve sonra sadece xmp profile 1 yapıp dene asus bios flashback rehberini inceleyebilirsin. Bir şekilde windowsa girmeyi başarabilirsen de kendin usb ye at biosu öyle dene.

Bios sıfırla dediğim en son sürüme güncelle bios flashback ile
Usta ekran kartı yanmış olabilir mi o kadar reset attı bende powerdan tuşu falan kapattım kaç kez

Son düzenleme:
Top Bottom