@Furkan Aslanses kasmada mı bu yoksa müzik mi ses kasma olması benim için daha önemli de yazmayı unutmuşum
HS35 eski kulaklığım ve hayvan gibi gıcırtı yapıyor haberin olsungaliba bekleyip hs35 alacağım comfortun o mikrofonunu hiç beğenmedim çok kötü duruyor black fridaya kadar bekleyeceğim o zaman
sesi daha iyiyse problem olmayacağını düşünüyorum haftada maks 2 saat kullanacağım. çok etkiler mi ben kulaklığı falan kırablirim sinirlenirsem de söylerseniz memnun olurum ama önceliğim ses sesi iyiyse pek sıkıntı olmazHS35 eski kulaklığım ve hayvan gibi gıcırtı yapıyor haberin olsun
Sesi iyide o gıcırtı kafana takarken bile oluyor. Ona göre. 300tl üstü verme.sesi daha iyiyse problem olmayacağını düşünüyorum haftada maks 2 saat kullanacağım. çok etkiler mi ben kulaklığı falan kırablirim sinirlenirsem de söylerseniz memnun olurum ama önceliğim ses sesi iyiyse pek sıkıntı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar o zaman hs35 in sesi daha iyi değil mi cevaplarsanız sevinirim
iyi o zaman onu alacağım indirim bekleyip teşekkürler artık gıcırtıya yapacak bir şey yok. oyun performansı hakkında ne düşünüyorsunuz ses kasma konusunda peki?Sesi iyide o gıcırtı kafana takarken bile oluyor. Ona göre. 300tl üstü verme.