Neler Yeni

Rampage Drop Plus 7.1 Açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Emin Koran
İyi günler herkese. arkadaşlar Rampage drop plus aldım ama 7.1ini açamıyorum bir türlü. 2 tane driver koymuşlar 1.si kulaklığı okumuyor genel bir sorun bu herkes de var . 2.sinde 7.1 açma eq ayarı falan yapma gibi işlevlere yarayacak özellikler yok. nasıl açabilirim (Lütfen 7.1 açma kötü gibisinden yorumlar atmayın)

Erikli Damacanası

80+ Bronze
İyi günler herkese. arkadaşlar Rampage drop plus aldım ama 7.1ini açamıyorum bir türlü. 2 tane driver koymuşlar 1.si kulaklığı okumuyor genel bir sorun bu herkes de var . 2.sinde 7.1 açma eq ayarı falan yapma gibi işlevlere yarayacak özellikler yok. nasıl açabilirim (Lütfen 7.1 açma kötü gibisinden yorumlar atmayın)
sadce usbyi bağla otomatik açılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Emin Koran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet bende de aynı sıkıntı vardı usb ile bağlayınca program direkt kulaklığı algılıyor ve istediğin ayaraı yapabiliyorsun
valla aga takar takmaz 7.1 çalışıyor diye anladım kusura bakma :D bende usb ile kullanıyorum da. takıyorum çıkarıyorum res atıyorum hiç bir türlü algılayamıyor ?

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
motive
valla aga takar takmaz 7.1 çalışıyor diye anladım kusura bakma :D bende usb ile kullanıyorum da. takıyorum çıkarıyorum res atıyorum hiç bir türlü algılayamıyor ?
bilmiyorum normalde usb ile takınca programın algılaması gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Swanlyte
kanka 2. yüklediğin var ya orda speakers felan var ona sağ tıkla aydınlanacaksın :d

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
USB ile bağlaman gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular