Neler Yeni

Rampage drop plus kullananlar kop gel kulaklığın kronik sorunu olabilir

Can...

80+ Platinum
Dün kargodan aldım kulaklığı ama bozuk bu durum normal mi ben çözemedim sizdede varmı denermisiniz acaba iade edicem çünkü veya birebir değişim isticem Sorunum mic sökülü youtube dan müzik çalıyor sesi kaydettim ve arkadan dipten cızırtılı bir ses geliyo(müziğin sesi) sesi yukseltincede artıyor daha çok cızırtı ile ama discord ta arkadaşla konuştum o sesin gelmediğini söyledi bende kendim denedim pc den kendimle telefonla konuştum ve arkadaşımın dediği gibi ses karşıya gitmiyor umarım anlata bilmisimdir

Son düzenleme:

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Dün kargodan aldım kulaklığı ama bozuk bu dorun normal mi ben çözemedim sizdede varmı denermisiniz acaba iade edicem çünkü veya birebir değişim isticem Sorunum mic sökülü youtube dan müzik çalıyor sesi kaydettim ve arkadan dipten cızırtılı bir ses geliyo(müziğin sesi) sesi yukseltincede artıyor daha çok cızırtı ile ama discord ta arkadaşla konuştum o sesin gelmediğini söyledi bende kendim denedim pc den kendimle telefonla konuştum ve arkadaşımın dediği gibi ses karşıya gitmiyor umarım anlata bilmisimdir
türkçe dublajını bekliyorum

Leivanes

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lei Vanes
Evet drop plusta dip ses sorunu var.
Windows sesini 100'e getir kulaklığın tekerinden sesi kısarak kullan.

Yavuz241

80+ Bronze
türkçe dublajını bekliyorum
Şöyle, arkadaş kulaklığı almış youtubeye girip müzik açmış ve arka plandan cızırtılı bir ses geldiğini fark etmiş ama bu ses sadece kendisine geliyormuş. Telefonla görüşme yapmış ve discorddan konuşmuş ve bu cızırtı sesi karşıya gitmemiş. Ürün arızalı mı yoksa normal bir durum mu diye soruyor.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yn
Şöyle, arkadaş kulaklığı almış youtubeye girip müzik açmış ve arka plandan cızırtılı bir ses geldiğini fark etmiş ama bu ses sadece kendisine geliyormuş. Telefonla görüşme yapmış ve discorddan konuşmuş ve bu cızırtı sesi karşıya gitmemiş. Ürün arızalı mı yoksa normal bir durum mu diye soruyor.
Aynen öyle hocam şey ufak bı yanlış anlamışsınız sadece ses normal oyunds müzikte kaydediciyi açtım mikrofonu soktum açtım kayıtı şarkıda çalışıyor kaydı durdurdum dinledim çok kısık cızırtılı ses geliyor müziğin sesi ama normalde sorunsuz çalışıyor dc den konuştuk mic söktüm müziği açtım ve karşıya gelmedi dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu normal mi şimdi yoksa iade edeyim mi

Son düzenleme:

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
1) Akustik ses iptali kapalı mı? Discord'un kendi yazılımında olduğu için Discord'dan anlayamazsın karşıya ses gidiyor mu diye
2) Mikrofon bassını 0'da mı kullanıyorsun yoksa daha büyük bir değerde mi?
Bu dediklerimi kontrol ettikten sonra kulaklıkta sorun olup olmadığını anlarsın ama ben Rampage'in elektronik hiçbir şeyine güvenmiyorum. Ne alıyorsan al o işi önceden beri yapan markadan alacaksın, sesle alakası olmayan markadan sesle ilgili ürün alınmaz, bana göre, isteyen istediğini alır tabi.

Can...

80+ Platinum
1) Akustik ses iptali kapalı mı? Discord'un kendi yazılımında olduğu için Discord'dan anlayamazsın karşıya ses gidiyor mu diye
Bu dediklerimi kontrol ettikten sonra kulaklıkta sorun olup olmadığını anlarsın ama ben Rampage'in elektronik hiçbir şeyine güvenmiyorum. Ne alıyorsan al o işi önceden beri yapan markadan alacaksın, sesle alakası olmayan markadan sesle ilgili ürün alınmaz, bana göre, isteyen istediğini alır tabi.
Bass ayarı yok yazılım da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sorun ses iletmesi değil mikrofon takılı değil ama ses kaydedici de mikrofon takılı değil ses kaydedyor müziğin kini benim sesimi değil

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
İyi ki internetten almışsın, mağazadan alsaydın iade almıyorlar kutusu açılmış kulaklığı, bence iade edin böyle sorunlar kronik olur ve de yenisini gönderseler de aynı sorunu yaşarsın, belki de değildir ama bence iade edin:D

Can...

80+ Platinum
İyi ki internetten almışsın, mağazadan alsaydın iade almıyorlar kutusu açılmış kulaklığı, bence iade edin böyle sorunlar kronik olur ve de yenisini gönderseler de aynı sorunu yaşarsın, belki de değildir ama bence iade edin:D
Kod aldım iade ederim ne dicem kargo firmasina 😂

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
İade kodun varsa alırlar. Sadece hangi kargo firması ile göndermen gerekiyor ona dikkat et.
Yok kargo şirketi degil satın aldığım yer alirmi ya kulaklık fena aslında ama o şey aklımda kalır sonra uğraş bi ton hyperx could 2 alınır mı hala sıfır rc araçlarım vardı alıcısı var gibi olursa cloud 2 alayım mı

Top Bottom