yarın elime ulaşacak olarak görünüyor.Ne zaman gelir biraz acelem varda
Hayırlı olsun hocamyarın elime ulaşacak olarak görünüyor.
Hayırlı Olsunyarın elime ulaşacak olarak görünüyor.
Hayırlı olsun hocam
Teşekkürler.Hayırlı Olsun
Yani hangisini almalıyımv ve anakartım gigabyte b450m s2h v2Kulaklığım geldi , şöyle söyleyeyim ses kalitesi çok yerinde anakartın eğer ortalama bir seviyede ise işini çok rahat görür,telefonda da harika ses veriyor.Kafaya oturan kısmı sert gibi geliyor ele ama ağrı yapmıyor en azından ben de yapmadı ve kulağı içine alıyor,müzik için güzel bas ve tizi yerinde,steero yazıyor fakat windowsta windows sonic seçili hale geldiğinde 7.1 bunda da aktif,ama aynı sanal 7.1 destekleyenler kadar iyi orijinalinden steero olduğu için gerçek 7.1 bekleme.
Drop Plus kullandım ve memnunum.Yani hangisini almalıyımv ve anakartım gigabyte b450m s2h v2
Anakartım TUF B450 pro gaming iş görür mü ?Kulaklığım geldi , şöyle söyleyeyim ses kalitesi çok yerinde anakartın eğer ortalama bir seviyede ise işini çok rahat görür,telefonda da harika ses veriyor.Kafaya oturan kısmı sert gibi geliyor ele ama ağrı yapmıyor en azından ben de yapmadı ve kulağı içine alıyor,müzik için güzel bas ve tizi yerinde,steero yazıyor fakat windowsta windows sonic seçili hale geldiğinde 7.1 bunda da aktif,ama aynı sanal 7.1 destekleyenler kadar iyi orijinalinden steero olduğu için gerçek 7.1 bekleme.
Fazlasıyla görür driverların ve biosun güncel iseAnakartım TUF B450 pro gaming iş görür mü ?
İyi o zamanFazlasıyla görür driverların ve biosun güncel ise
Ben corsair hs 50 pro yu öneriyorum,şahsen 300 tl üstü verip rampage almam,ha bütçesi yetmeyene veya vermek istemeyene de saygı duyarım ben hem telefon gem pc için iyi ve ömürlük özellikle pedleri yenilenebilen bir şey almak istedim o yüzden aldım ses kalitesine diyecek tek kelime bile yok bası tizi yerli yerinde yanında ayırıcı aparatı ,mikrofon için,ucuna takılan peluşu ve girişi toz almasın diye yedekli pabuç geliyor.Yani hangisini almalıyımv ve anakartım gigabyte b450m s2h v2