Neler Yeni

rampage drop plus vs hs 50 pro

01adanalı

80+ Silver
Drop plus

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
Kulaklığım geldi , şöyle söyleyeyim ses kalitesi çok yerinde anakartın eğer ortalama bir seviyede ise işini çok rahat görür,telefonda da harika ses veriyor.Kafaya oturan kısmı sert gibi geliyor ele ama ağrı yapmıyor en azından ben de yapmadı ve kulağı içine alıyor,müzik için güzel bas ve tizi yerinde,steero yazıyor fakat windowsta windows sonic seçili hale geldiğinde 7.1 bunda da aktif,ama aynı sanal 7.1 destekleyenler kadar iyi orijinalinden steero olduğu için gerçek 7.1 bekleme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ege Alp Sayar
Kulaklığım geldi , şöyle söyleyeyim ses kalitesi çok yerinde anakartın eğer ortalama bir seviyede ise işini çok rahat görür,telefonda da harika ses veriyor.Kafaya oturan kısmı sert gibi geliyor ele ama ağrı yapmıyor en azından ben de yapmadı ve kulağı içine alıyor,müzik için güzel bas ve tizi yerinde,steero yazıyor fakat windowsta windows sonic seçili hale geldiğinde 7.1 bunda da aktif,ama aynı sanal 7.1 destekleyenler kadar iyi orijinalinden steero olduğu için gerçek 7.1 bekleme.
Yani hangisini almalıyımv ve anakartım gigabyte b450m s2h v2

01adanalı

80+ Silver
Anakartım TUF B450 pro gaming iş görür mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
Yani hangisini almalıyımv ve anakartım gigabyte b450m s2h v2
Ben corsair hs 50 pro yu öneriyorum,şahsen 300 tl üstü verip rampage almam,ha bütçesi yetmeyene veya vermek istemeyene de saygı duyarım ben hem telefon gem pc için iyi ve ömürlük özellikle pedleri yenilenebilen bir şey almak istedim o yüzden aldım ses kalitesine diyecek tek kelime bile yok bası tizi yerli yerinde yanında ayırıcı aparatı ,mikrofon için,ucuna takılan peluşu ve girişi toz almasın diye yedekli pabuç geliyor.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
bence drop plus ben olsam drop plus alırdım ki drop plus kullanıyorum

Top Bottom