Almış olduğum Rampage Fury Z fare 2 gün önce elime ulaştı. Başlangıçta Wireless olarak kullanırken herhangi bir problem çıkartmadı ama kablolu denemek istedim. Fareyi bağladım normal Windows bir aygıt bağlandığında çıkan ses geldi, aradan 5-10 saniye geçtikten sonra aygıt çıkartma sesi geldi. Aygıt Yöneticisi'ni açtığımda şöyle bir şey gördüm.
Bu aygıt beklendiği gibi her bağlanma sesinde gözüküp çıkartılma sesinde kayboluyor. Biraz araştırdım ama faydalı bir bilgi bulamadım. Fare sadece kablosuz çalışıyor. Sorunun fareden mi yoksa benden mi kaynaklandığını anlamak için başka portlara takmayı denedim ama yine aynı durum gerçekleşiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu aygıt beklendiği gibi her bağlanma sesinde gözüküp çıkartılma sesinde kayboluyor. Biraz araştırdım ama faydalı bir bilgi bulamadım. Fare sadece kablosuz çalışıyor. Sorunun fareden mi yoksa benden mi kaynaklandığını anlamak için başka portlara takmayı denedim ama yine aynı durum gerçekleşiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.