Neler Yeni

Rampage Fury Z "USB aygıtı tanınmadı" hatası

Dycer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Dutğun
Almış olduğum Rampage Fury Z fare 2 gün önce elime ulaştı. Başlangıçta Wireless olarak kullanırken herhangi bir problem çıkartmadı ama kablolu denemek istedim. Fareyi bağladım normal Windows bir aygıt bağlandığında çıkan ses geldi, aradan 5-10 saniye geçtikten sonra aygıt çıkartma sesi geldi. Aygıt Yöneticisi'ni açtığımda şöyle bir şey gördüm.

image.png

Bu aygıt beklendiği gibi her bağlanma sesinde gözüküp çıkartılma sesinde kayboluyor. Biraz araştırdım ama faydalı bir bilgi bulamadım. Fare sadece kablosuz çalışıyor. Sorunun fareden mi yoksa benden mi kaynaklandığını anlamak için başka portlara takmayı denedim ama yine aynı durum gerçekleşiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

#Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Ayyıldız
Merhaba aynı Mouse'ı kullanıyorum ama hiç böyle bir sorun yaşamadım Driver'ını kurdun mu? Bir de kablo takılıyken diğer USB alıcısını çıkartıyor musun?

Dycer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Dutğun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba aynı Mouse'ı kullanıyorum ama hiç böyle bir sorun yaşamadım Driver'ını kurdun mu? Bir de kablo takılıyken diğer USB alıcısını çıkartıyor musun?
Daha yeni aldım ilk taktığımda USB alıcısını çıkartmadan taktım baktım sorun yaşıyorum USB alıcısını çıkartıp denedim ama sorun devam etti sürücüyü geldiği ilk gün kurdum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,539
Üyeler
160,707
Son üye
musabflex
Top Bottom