Neler Yeni

rampage hydra r6 mı r6 plus mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
sagfwsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar klavye alacağımda rampage hydra r6 ve r6 plus arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
arkadaşlar klavye alacağımda rampage hydra r6 ve r6 plus arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
Bence hydra r6.Şunu ekleyeyim şimdi herkes alma, tuşlar fırlıyo falan diyecek.Bir sürü kullanıcı yorumu okudum ve inceleme videosu izledim.Nedense forumda bu düşünce yayılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence hydra r6.Şunu ekleyeyim şimdi herkes alma, tuşlar fırlıyo falan diyecek.Bir sürü kullanıcı yorumu okudum ve inceleme videosu izledim.Nedense forumda bu düşünce yayılmış.
Kullananlardan böyle bir şey duymadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
1608915286536.png
bende r6 plus var dostum fırlama falan yok gayet memnunum tek kusuru 1000/1 tutukluk yapıyordu garantisi dolmadı garantiye verecektim geçti kendiliğinden, tabii bu fiyata yılbaşı kampanyası ile almıştım, kesinlikle 400-500 lira vermem ama tuş dizilimi tr olsun, rgb olsun, mekanik swich olsun 3,5mm jack ve usb çıkışı olsun,fonksiyonel tuşları istiyorum diyorsan maddi imkanın varsa verebilirsin.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullananlardan böyle bir şey duymadım.
İzle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,606
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim