Neler Yeni

Rampage Kasa Yan Panel Nasıl Sökülür

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
Rampage Carisma V1 kasa yan paneli nasıl sökülür cam taraf vidaları rahatça çıkarıp açılabilir ilken yan taraf arkasındaki iki vidayı açmama rağmen açılmıyor kasayı içerden tutan ekstra vidamı var bilgi verirseniz sevinirim
Not kasayı sökmeye çalışma nedenim hdd çalışmıyor onu çıkarmam lazım

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Hit: 290
  • image.jpg
    image.jpg
    2.2 MB · Hit: 174

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Rampage Carisma V1 kasa yan paneli nasıl sökülür cam taraf vidaları rahatça çıkarıp açılabilir ilken yan taraf arkasındaki iki vidayı açmama rağmen açılmıyor kasayı içerden tutan ekstra vidamı var bilgi verirseniz sevinirim
Not kasayı sökmeye çalışma nedenim hdd çalışmıyor onu çıkarmam lazım
Altta takılı 1 vida daha görüyorum. Normal şartlarda dış taraftaki vidalar çıkarılınca çıkması gerekiyor. İçeriye vida ile sabitleneceğini düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu iki vidayıda çıkardım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arka tarafta 2 vida da yerinde takılı gözüküyor?! Doğru vidayı söktüğünüze emin misiniz?
Şu iki vidayıda çıkardım hocam ama çıkmıyor ekstra bir şey tutuyor

Ekler

• EAE3DB47-8939-4B28-AEEE-F79B74BA2C21.jpeg
    EAE3DB47-8939-4B28-AEEE-F79B74BA2C21.jpeg
    646.3 KB · Hit: 86
  • 64CC37A1-8DDE-4580-85B9-399DAC468BB4.jpeg
    64CC37A1-8DDE-4580-85B9-399DAC468BB4.jpeg
    646.3 KB · Hit: 94
En İyi Cevap
7
Rampage gibi kasalarda o kapak çıkmayabiliyor yaşadım. Arkada ki çekme yerinden kasayı yan yatırıp güçlü bir şekilde çekin çıkacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
Rampage gibi kasalarda o kapak çıkmayabiliyor yaşadım. Arkada ki çekme yerinden kasayı yan yatırıp güçlü bir şekilde çekin çıkacaktır.
Vidaları söktükten sonra çektim ama gelmedi açıkcası çokta güç uygulamak istemedim eğilir kırılır diye

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 70
En İyi Cevap
7
Vidaları söktükten sonra çektim ama gelmedi açıkcası çokta güç uygulamak istemedim eğilir kırılır diye
Kırılmaz kasayı yan yatırın tek elinizle önden kasayı tutun sonra diğer elinizle çekme yerinden güçlü bir şekilde çekin çıkacaktır. Daha önce tecrübe ettiğim için söylüyorum ucuz kasalarda bu problem oluyor sürekli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
Kırılmaz kasayı yan yatırın tek elinizle önden kasayı tutun sonra diğer elinizle çekme yerinden güçlü bir şekilde çekin çıkacaktır. Daha önce tecrübe ettiğim için söylüyorum ucuz kasalarda bu problem oluyor sürekli.
Peki hocam deniyorum 👍🏻

Hocam sağolun fazla kuvvet verince çıktı yerinden hdd yi etkinleştirmeye çalıştığımda sürekli var olmayan aygıt hatası verip duruyordu ama düzgün çalışan aygıt diyordu anlamadım gitti içinde dosyalar vardı ne dilebiliyorum nede girebiliyorum mecbur sökmek kaldı çare çünkü defalarca denedim olmuyor sürekli var olmayan aygıt vs gibi nedenlerle diski çalıştırmıyor

En İyi Cevap
7

Hocam sağolun fazla kuvvet verince çıktı yerinden hdd yi etkinleştirmeye çalıştığımda sürekli var olmayan aygıt hatası verip duruyordu ama düzgün çalışan aygıt diyordu anlamadım gitti içinde dosyalar vardı ne dilebiliyorum nede girebiliyorum mecbur sökmek kaldı çare çünkü defalarca denedim olmuyor sürekli var olmayan aygıt vs gibi nedenlerle diski çalıştırmıyor
Önemli değil. HDD konusunda HDD'nin kontrol kartında arıza oluşmuş olabilir eğer maddi durumunuz varsa servisine gönderin belki tamir edilebilir. Ama biraz pahalıya patlar. Eğer çok önemli verileriniz var ise bazı yerler HDD'den verileri kurtarabiliyor ama baya fazla para istiyorlar bilginiz olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
Önemli değil. HDD konusunda HDD'nin kontrol kartında arıza oluşmuş olabilir eğer maddi durumunuz varsa servisine gönderin belki tamir edilebilir. Ama biraz pahalıya patlar. Eğer çok önemli verileriniz var ise bazı yerler HDD'den verileri kurtarabiliyor ama baya fazla para istiyorlar bilginiz olsun.
Hocam hdd olmasada olur benim için sıkıntı değil ama eğer bu hata kendim düzeltebileceğim bir şey ise uğraşırım ha yok biraz uğraştırıcı ise atarım gider

En İyi Cevap
7
Hocam hdd olmasada olur benim için sıkıntı değil ama eğer bu hata kendim düzeltebileceğim bir şey ise uğraşırım ha yok biraz uğraştırıcı ise atarım gider
Anlıyorum. Ancak bu hata başıma gelmediği için bilemiyorum google'da araştırma yapın illa çözüm yolları vardır diye düşünüyorum mümkün olan her şeyi deneyin olursa olur.

Top Bottom