Kötü,gidin kaliteli mekanik hisli yada membran klavye alın.Sadece cs go tarzı oyunlar oynuyorum sizce yeterli mi?Alınır mı?
mekanik ile membran klavye arasında çok fark var haberin olsunKötü,gidin kaliteli mekanik hisli yada membran klavye alın.
saol170tl verilmez kesinlikle.
Mini bir klavye için değmez.mekanik ile membran klavye arasında çok fark var haberin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
saol
mekanik ile membran klavye arasında çok fark var haberin olsun
saol
Dostum kalitesiz mekanik alıp yay çınlaması duyacağıma,kaliteli bir membran klavye alırım. Tabikide mekanik ile membran arasında çok fark var.mekanik ile membran klavye arasında çok fark var haberin olsun
saol
Bu klavye alınmaz herkes sorun yaşıyor.🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Ben de xiaomi mi tv stick aldım 247tl ye sağol kampanyayı gösterdiğin için 😄forum.donanimarsivi.com
Warlock modelinde sorun yaşayanlar vardı fakat bu modelde çok duymadım. 180 liraya daha iyisi yok gibi.Dostum kalitesiz mekanik alıp yay çınlaması duyacağıma,kaliteli bir membran klavye alırım. Tabikide mekanik ile membran arasında çok fark var.
Bu klavye alınmaz herkes sorun yaşıyor.
Bende çok duymadım ama yinede sorun yaşayanlar mevcut maalesef.Ben olsam mekanik hisli bir klavye alırdım.Warlock modelinde sorun yaşayanlar vardı fakat bu modelde çok duymadım. 180 liraya daha iyisi yok gibi.
haklısınMini bir klavye için değmez.
210 TL'ye aldım bunu şuan kullanıyorum gayet memnunum sorun yaşamadım.bunu uygulmaasını inidirp 200 TL üzeri 50 ti inidirim kuponunu kullanın 214 TL'ye alın bunu
düşünceni paylaştığın için sağolBende çok duymadım ama yinede sorun yaşayanlar mevcut maalesef.Ben olsam mekanik hisli bir klavye alırdım.
yazılı mı var mı210 TL'ye aldım bunu şuan kullanıyorum gayet memnunum sorun yaşamadım.