ElyyaK 80+ Silver Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2,194 Reaksiyon skoru 372 17 Haziran 2021 #1 rampage kb-r96 driver atarmısınız bulamadım da
aydin. 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 6,534 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 6,794 17 Haziran 2021 #2 Rampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB ve Metal Gövdeli Su Geçirmez Gaming Oyuncu Mekanik Klavye. - Segment Destek www.desteksegment.com
Rampage KB-R96 ULTIMATE Optical Switch Full RGB ve Metal Gövdeli Su Geçirmez Gaming Oyuncu Mekanik Klavye. - Segment Destek www.desteksegment.com
K KOPKOP 80+ Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 7 Reaksiyon skoru 2 30 Eylül 2023 #3 ElyyaK yazmış: rampage kb-r96 driver atarmısınız bulamadım da Devamı için tıklayın... Downloads | GAMEPOWER Downloads gamepowerpc.com Buradan "SABER RGB" nin driverını indirirsen sağ üstteki tuşları da değiştirebilirsin kenar RGB yi de yıllar önce o hesap makinesi tuşunu sökmüştüm artık oyun oynarken elim çarpıyordu sürekli
ElyyaK yazmış: rampage kb-r96 driver atarmısınız bulamadım da Devamı için tıklayın... Downloads | GAMEPOWER Downloads gamepowerpc.com Buradan "SABER RGB" nin driverını indirirsen sağ üstteki tuşları da değiştirebilirsin kenar RGB yi de yıllar önce o hesap makinesi tuşunu sökmüştüm artık oyun oynarken elim çarpıyordu sürekli