ne önerirsin rampage comfort diyen çokÜçüde kötü.
Comfort iyidir.ne önerirsin rampage comfort diyen çok
Dip ses sadece kulaklığın kendi ses kartını kullanarak sesi fullediğinizde ortaya çıkıyor ki zaten o ses seviyesinde kulaklığı kafanızda tutma ihtimaliniz yok.Alpha-X almayın kötü kendim kullanıyorum.
Medusa da dip ses var almayın.
Rampage RM-K18 hakkında bilgim yok.
anladım kanka sağolComfort iyidir.
kanka dip ses ve mikrofon sorunu var diyorlarMedusa kullanıcısı olarak size önerebilirim. Eğer hoparlörünüz yoksa yazılım sayesinde kulaklığı hoparlör gibi kullanabiliyorsunuz ki ben video izlerken bu şekilde izliyorum gayet rahat oluyor. Uzun kullanımda kafa yormuyor ve mikrofonu gayet kaliteli discord da konuştuğum arkadaşlarım çok memnun ses kalitesinden.
tabii ki de comfort, bu soruyu sormanız bile hata.anladım kanka sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka dip ses ve mikrofon sorunu var diyorlar
medusa ve comfort arasındayım
Mikrofon sorunu ben yaşamadım güncel olarak kullanıyorum. Dip ses olayı ise kulaklığın kendi ses kartından sesi fullediğin zaman oluşuyor ben normal ses seviyesinde video izlerken hiç duymadım.kanka dip ses ve mikrofon sorunu var diyorlar
Rampage,Gamepower vb. kaletesiz markalardırne önerirsin rampage comfort diyen çok
kanka butcce maks 250Rampage,Gamepower vb. kaletesiz markalardır
HyperX Cloud Stinger Core For Pc Gaming Kulaklık Hx-hscsc2-bk/ww Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Cloud Stinger Core For Pc Gaming Kulaklık Hx-hscsc2-bk/ww yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
nasil kotu kotu yonu neAlpha-X almayın kötü kendim kullanıyorum.
Medusa da dip ses var almayın.
Rampage RM-K18 hakkında bilgim yok.