Hocam bu ikisi arasında kalsanız hangisini tercih ederdinizBuna da bakabilirsin bütçe bayağı kısıtlı çok bir şey beklemeyin.Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık - Game Garaj
Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık, 50 mm hoparlör sürücü dahili mikrofon desteği, ayarlanabilir kafa bantlı oyuncu kulaklığıwww.gamegaraj.com
Gamenote çünkü rampage kulaklığın yanları plastik kulak padlari kalitesiz oluyor zamanında bu kulaklığa benzer bir rampage kulaklık kullanmıştım yarım saat sonra direkt kulaklarımı acıtmaya başlardı.Hocam bu ikisi arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz
Sağolun öneriniz için.Gamenote çünkü rampage kulaklığın yanları plastik kulak padlari kalitesiz oluyor zamanında bu kulaklığa benzer bir rampage kulaklık kullanmıştım yarım saat sonra direkt kulaklarımı acıtmaya başlardı.
Bunun inceleme videosunuda izledim mikrofonu pekde tatmin etmedi beni.Bu da fena değil gibi forumda kullanan bir kişi öneriyordu.Pusat 7.1 Surround Lite RGB Oyuncu Kulaklığı | Monster Notebook
www.monsternotebook.com.tr