Neler Yeni

Öneri rampage sn-7 mesh plus or gamepower luna

hangisi

• gamepower luna

Oylar: 1 50.0%
  • rampage sn-r7 mesh plus

Oylar: 1 50.0%

• Oy kullanan toplam üye
    2

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
arkadaşlar öncelikle herkese selam.Yaklaşık 1 senedir kullandıgım rampage sn-r7 mesh model kulaklığımı değiştirmek istiyorum ve o yüzden bende gamepowerin luna modelini sipariş ettim ama modele tamamen güvenemiyorum sizce gamepower luna mı daha iyi yoksa şuan kullandığım model olan rampage sn-r7 mesh mi (mesh plus değil)

ardaziya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Arda TEZGÜL
arkadaşlar öncelikle herkese selam.Yaklaşık 1 senedir kullandıgım rampage sn-r7 mesh model kulaklığımı değiştirmek istiyorum ve o yüzden bende gamepowerin luna modelini sipariş ettim ama modele tamamen güvenemiyorum sizce gamepower luna mı daha iyi yoksa şuan kullandığım model olan rampage sn-r7 mesh mi (mesh plus değil)
ben gamepower tinker v2 kullanıyorum tam olarak fiyat performans ürünü 3 ay oldu ve çok iyi olduğunu söyleyebilirim eğer almak isterseniz bi göz atmanızı tavsiye ederim

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben gamepower tinker v2 kullanıyorum tam olarak fiyat performans ürünü 3 ay oldu ve çok iyi olduğunu söyleyebilirim eğer almak isterseniz bi göz atmanızı tavsiye ederim
göz atarım sağ olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Samet Doran
Plus olanı tercih et derim bende kullanıyorum.Çok memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Şirin
ben gamepower luna kulaklığını kullanıyorum. oyun performansı gayet iyi müzik performansı ise tatmin edici bir seviyede. mikrofonu ise discord ve konuşma uygulamaları için çok çok yeterli

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben gamepower luna kulaklığını kullanıyorum. oyun performansı gayet iyi müzik performansı ise tatmin edici bir seviyede. mikrofonu ise discord ve konuşma uygulamaları için çok çok yeterli
sağ ol yardımın için

Top Bottom