Rampage SN-RW77 ve Sharkoon Light 100/S

HoYeon Jung

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,721
Arkadaşlar iyi günler. Bütçem kısıtlı, o neden dolayı bunları tercih ettim. Hemen anlatıyorum.
Bunu 200TL satan kullanıcıdan alıp, 50TL'lik kuponu kullanacağım.
Bu ve
Bu var. Benim Light2 100 daha çok hoşuma gitti. Ondan dolayı onu seçmek istiyorum ama sanırsam Light2 S'nin sensörü daha iyiymiş. Tasarsım açısından falanda Light2 100 daha çok hoşuma gitti. Sizce hangisini seçeyim?
Sorum şu arkadaşlar. Bu 2 ekipman 265TL ediyor. Sizce değer mi?
Bir de bunların yanına

Lingbaou jiguanshi midio v2 Blue Switch Mekanik klavye 2.el alacağım.​

Bununda fiyatı 165TL. Yanında 70x30 razer mousepad hediye vereceğini söylüyor. Bu konuyu @AydinSahin ile konuştum. Sağolsun yardımcı oldu ancak ben sizlerede sormak istedim, sizlerinde firkini almak istedim. Sizce alınır mı? Toplamda 430TL ediyor, 3 ekipman. Daha iyisini önerebileceksiniz bu bütçe ile, lütfen önerin. Yarın almayı planlıyorum.

Arkadaşlar iyi günler. Bütçem kısıtlı, o neden dolayı bunları tercih ettim. Hemen anlatıyorum.
Bunu 200TL satan kullanıcıdan alıp, 50TL'lik kuponu kullanacağım.
Bu ve
Bu var. Benim Light2 100 daha çok hoşuma gitti. Ondan dolayı onu seçmek istiyorum ama sanırsam Light2 S'nin sensörü daha iyiymiş. Tasarsım açısından falanda Light2 100 daha çok hoşuma gitti. Sizce hangisini seçeyim?
Sorum şu arkadaşlar. Bu 2 ekipman 265TL ediyor. Sizce değer mi?
Bir de bunların yanına

Lingbaou jiguanshi midio v2 Blue Switch Mekanik klavye 2.el alacağım.​

Bununda fiyatı 165TL. Yanında 70x30 razer mousepad hediye vereceğini söylüyor. Bu konuyu @AydinSahin ile konuştum. Sağolsun yardımcı oldu ancak ben sizlerede sormak istedim, sizlerinde firkini almak istedim. Sizce alınır mı? Toplamda 430TL ediyor, 3 ekipman. Daha iyisini önerebileceksiniz bu bütçe ile, lütfen önerin. Yarın almayı planlıyorum.
Bütçe doğrultusunda çok iyi tercihler.

Klavyeyi kendim kullanıyorum, isterseniz yakında konusunu açabilirim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,345
Üyeler
183,730
Son üye
awesta.26
Geri