Neler Yeni

Rampage SN-RX8 Gümüş Gaming Mikrofonlu Kulaklık 🔥 🔥 🔥 Bass bombası 359 TL

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Y K
bu ürünü 2 sene önce almıştım, harika bass vuruyor, fiyatına göre bence bedava, fantezisine de olsa alıp deneyin derim para değil çünkü

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,572
İsim
Deniz Bey

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Y K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 senedir nasıl bir deforme oldu soyulma vs

Açıkcası fazla kullanamıyorum aldığım ekipmanları, sadece hatırladığım kadarıyla kafayı tam kıstırmıyor biraz geniş kalıyordu, soyulma olacak kadar hiçbir kulaklığı uzun kullanmadım genellikle ya bozuldu yada sattım :)

mustafa08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa
Evet bir kere daha Amazondan satıcısı Amazon değilse alışveriş yapmamak gerektiğini teyit etmiş olduk. Ürün ikinci el veya teşhir ürünü çıktı.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Y K
Evet bir kere daha Amazondan satıcısı Amazon değilse alışveriş yapmamak gerektiğini teyit etmiş olduk. Ürün ikinci el veya teşhir ürünü çıktı.

Satıcı amazon idi, ben farklı satıcıları atmıyorum da sizdeyken stok bitmiş olabilir

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Y K
Fiyat arttığında Amazon olmuştu ama 359 lirayken başka bir satıcıydı. Bi kontrol edin isterseniz siz de

Aslında kimse mağdur olmasın diye bilindik firmalar haricinde hiçbirini paylaşmıyorum ama, birkaç stok mu vardı acaba, çünkü burada konu açılınca hemen çeken insanlar var yorum yapmasalar bile, bilemedim. Kusura bakmayın.

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mesut Sarıkaya
bu ürünü 2 sene önce almıştım, harika bass vuruyor, fiyatına göre bence bedava, fantezisine de olsa alıp deneyin derim para değil çünkü

Rampage ve diğer alt markaları (everest ve snopy) tercih edilmez. Klavye ve mouse unu kullanıyorum. USB kablosunda sıkıntı var şu an bunu yazarken bile ne zorluklar çekiyorum bilseniz.

mustafa08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa
Aslında kimse mağdur olmasın diye bilindik firmalar haricinde hiçbirini paylaşmıyorum ama, birkaç stok mu vardı acaba, çünkü burada konu açılınca hemen çeken insanlar var yorum yapmasalar bile, bilemedim. Kusura bakmayın.
Yok estağfurullah sizi zan altında bırakmak için söylemiyorum. Zaten satıcı farklı olsada platform Amazon sonuçta. İade işlemini başlattım bile.

Rampage ve diğer alt markaları (everest ve snopy) tercih edilmez. Klavye ve mouse unu kullanıyorum. USB kablosunda sıkıntı var şu an bunu yazarken bile ne zorluklar çekiyorum bilseniz.
Normal şartlarda zaten alacağım bir marka değil ama fiyat gerçekten çok uygundu. Yani 360 tl ye çinden bile almak mümkün değil artık. Sıfır kutusunda gelse her türlü gideri vardı ancak iade edilmiş veya teşhir ürünü geldi.

Top Bottom