- Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsi iyi değil zaten ama ben mesela şahsen googleye rampage mouse yazıp orada çıkan mouselerden biri alacaksam tereddütsüz almazdım.
bende hepsi kötü demedimkiHepsi iyi dememiş zaten?
hepsi iyi değil zaten ama ben mesela şahsen googleye rampage mouse yazıp orada çıkan mouselerden biri alacaksam tereddütsüz almazdım.
bende hepsi kötü demedimkiHepsi iyi dememiş zaten?
Fury rampage tokatlar geçer bileO ürün garip alanların yarısı memnun yarısı değil.
Eğer Düşük bütçeli oyuncu ekipmanı almak isterseniz tercih edilebilir, Fakat gelipte 500 TL'lik bir rampage klavye almanızı tavsiye edilmez.bende hepsi kötü demedimki
Ne alaka dostum? Adamın dediğine verdiğin cevabı cevapladım. Öyle bir şey söylediğini söylemedim.bende hepsi kötü demedimki
sistemini birgün yakmadaBeyler Rampage PSU'larının tamamı mı kötü ? Bende Rampage PSU var da Pc yükte değilken ve pc açıkken ortalama 6-7 kez elektrik gitmişti hala çalışıyor
Eğer Düşük bütçeli oyuncu ekipmanı almak isterseniz tercih edilebilir, Fakat gelipte 500 TL'lik bir rampage klavye almanızı tavsiye edilmez.
bu genellemem oluyor
Rampage ETX? Bildiğim tek güzel model olabilir Rampage ürünleri arasında. Ama harbi üründür.sistemini birgün yakmada
Beyler Rampage PSU'larının tamamı mı kötü ? Bende Rampage PSU var da Pc yükte değilken ve pc açıkken ortalama 6-7 kez elektrik gitmişti hala çalışıyor
Hocam babama çok dedim ama anlatamadım mecbur rampage PSU ile devam edeceğim hatta kasa buBu hariç çok önermem değiştirmen iyi olur.Rampage Forza FTX-1200-1 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Forza FTX-1200-1 1200 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Forza FTX-1200-1 1200 W Power Supply özelliklerini incele, 6.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neyse güle güle kullanın tahminen bir şey olmaz olursa babana söyle izoly alsın.Hocam babama çok dedim ama anlatamadım mecbur rampage PSU ile devam edeceğim hatta kasa bu
RAMPAGE X-HORSE 650W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RAINBOW FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE X-HORSE 650W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RAINBOW FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kasa fena değil gibi duruyor. PSU'yu değişebilirsin.Hocam babama çok dedim ama anlatamadım mecbur rampage PSU ile devam edeceğim hatta kasa bu
RAMPAGE X-HORSE 650W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RAINBOW FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE X-HORSE 650W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RAINBOW FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tiyatroya gitmek istersenKendin çalıp kendin oynamışsın ben de ciddi bir konu sanmıştım.