Neler Yeni

Rampage V900-S Almalı mıyım?

Atlas007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atlas
Bütçe
7000
Merhaba direk konuya geçiyorum ben Euro truck asseto corsa gibi oyunları klavyeden oynuyorum ve artık sıkmaya başladı bu yüzden de doğum günümde (Öğrwnciyim) ailemden direksiyon seti almalarını isticem fakat ne alıcamğımı bilemiyorum bu konuda da size tanışmak istedim piyasada bildiğim kadarıyla g29 gibi bi logitech direksiyon seti var ama fiyatı tuzlu bi rakam ben kendi bütçeme baktığımda rampage v900 gördüm sizce almalıymıyım almamamalıysam ne almalıyım (bütçem max 6000 7000 tl ) ?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,020
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
V900-S almamalısın çünkü fiyatını hak etmiyor. Force Feed Back olmaması sebebiyle berbat bir deneyim yaşatıyor, malzeme kalitesi kötü, pedalları çok fazla arıza çıkartıyor ve direksiyon bazı oyunlarda da uyumsuzluk yapıyor.

Sıfır alman şart ise o bütçede fiyatını hak eden herhangi bir direksiyon seti olduğunu düşünmüyorum. Yani ben yerinde olsam 7000 TL'ye sıfır direksiyon seti almaktansa hiç almamayı tercih ederdim.

İkinci el alma şansın varsa 6000-7000 TL'ye vitesli G27 veya G29 alabilirsin. Şimdiye kadar 10'dan fazla direksiyon seti alıp satmışımdır ve hepsini ikinci el aldım. Çünkü sıfırına göre hemen hemen yarı fiyatına bir sürü ilan oluyor. Ayrıca alanlar genellikle hemen sıkılıp sattıkları için ürünler oldukça temiz oluyor. Hatta garantisi devam edenlerden bile alabilirsin.

Atlas007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atlas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V900-S almamalısın çünkü fiyatını hak etmiyor. Force Feed Back olmaması sebebiyle berbat bir deneyim yaşatıyor, malzeme kalitesi kötü, pedalları çok fazla arıza çıkartıyor ve direksiyon bazı oyunlarda da uyumsuzluk yapıyor.

Sıfır alman şart ise o bütçede fiyatını hak eden herhangi bir direksiyon seti olduğunu düşünmüyorum. Yani ben yerinde olsam 7000 TL'ye sıfır direksiyon seti almaktansa hiç almamayı tercih ederdim.

İkinci el alma şansın varsa 6000-7000 TL'ye vitesli G27 veya G29 alabilirsin. Şimdiye kadar 10'dan fazla direksiyon seti alıp satmışımdır ve hepsini ikinci el aldım. Çünkü sıfırına göre hemen hemen yarı fiyatına bir sürü ilan oluyor. Ayrıca alanlar genellikle hemen sıkılıp sattıkları için ürünler oldukça temiz oluyor. Hatta garantisi devam edenlerden bile alabilirsin.
ben pek bilmioyorda bana bi tane bulup link atar mısın reis

Top Bottom