Neler Yeni

Rat yedim ne yapmam lazım

faustiN

80+
Reaksiyon skoru
159
Arkadaşlar bir dosya indirdim baya şüpheliyim sanırsam rat yedim format atmaktan hiç anlamam ne yapmam gerekiyor ??

Arkadaşlar bir dosya indirdim baya şüpheliyim sanırsam rat yedim format atmaktan hiç anlamam ne yapmam gerekiyor ??
ne olduda şüphelendin bilgisayar senin kontrolün dışında birşeymi yapıyor ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

virustotal e yükleyip sonucu paylaşırmısın

Çocuk şüpheli konuştu aslında benle bende oradan şüpheleniyorum

Bir arkadaşa sordum virüs Total ile belli olmaz dedi

virustotal e yükleyip sonucu paylaşırmısın

Eğer herhangi bir sorun fark edersen... Veya boş ver fark etmene de gerek yok direkt olarak interneti kes uzaktan hiç bir şekilde sana dokunamaz.

Veya interneti kesmeden önce Malwarebytes falan indir (indirdikten sonra interneti kes) onla tam tarama yap.

Eğer herhangi bir sorun fark edersen... Veya boş ver fark etmene de gerek yok direkt olarak interneti kes uzaktan hiç bir şekilde sana dokunamaz.

Veya interneti kesmeden önce Malwarebytes falan indir (indirdikten sonra interneti kes) onla tam tarama yap.
Tamamda bunu kalıci olarak anlamanın bir yolu yokmu hocam sürekli interetsiz mi kullanicam

Arattım da şuan hiçbirsey çıkmadı dosyada ama ben yükledim sonuçta
internetini kes mümkünse usb ile Kvrt yada Malwarebytes ile tarama yap tavsiyem ikisinide yapman :D

2 kere göndermiş benim hatam sorry

dostum o zaman fudlanmıştın crypter ı sağlamsa virüs totalde gözükmez format atmanı öneririm

internetini kes mümkünse usb ile Kvrt yada Malwarebytes ile tarama yap tavsiyem ikisinide yapman :D

2 kere göndermiş benim hatam sorry
malware işe yaramaz fudu sağlam ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,900
Üyeler
173,432
Son üye
murat19