ne olduda şüphelendin bilgisayar senin kontrolün dışında birşeymi yapıyor ki ?Arkadaşlar bir dosya indirdim baya şüpheliyim sanırsam rat yedim format atmaktan hiç anlamam ne yapmam gerekiyor ??
Çocuk şüpheli konuştu aslında benle bende oradan şüpheleniyorumne olduda şüphelendin bilgisayar senin kontrolün dışında birşeymi yapıyor ki ?
ne olduda şüphelendin bilgisayar senin kontrolün dışında birşeymi yapıyor ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
virustotal e yükleyip sonucu paylaşırmısın
belli olmaz dedi diye aratmadıysanız sizin hatanız hocamÇocuk şüpheli konuştu aslında benle bende oradan şüpheleniyorum
Bir arkadaşa sordum virüs Total ile belli olmaz dedi
internetini kes mümkünse usb ile Kvrt yada Malwarebytes ile tarama yap tavsiyem ikisinide yapmanArattım da şuan hiçbirsey çıkmadı dosyada ama ben yükledim sonuçta
Tamamda bunu kalıci olarak anlamanın bir yolu yokmu hocam sürekli interetsiz mi kullanicamEğer herhangi bir sorun fark edersen... Veya boş ver fark etmene de gerek yok direkt olarak interneti kes uzaktan hiç bir şekilde sana dokunamaz.
Veya interneti kesmeden önce Malwarebytes falan indir (indirdikten sonra interneti kes) onla tam tarama yap.
internetini kes mümkünse usb ile Kvrt yada Malwarebytes ile tarama yap tavsiyem ikisinide yapmanArattım da şuan hiçbirsey çıkmadı dosyada ama ben yükledim sonuçta
dostum o zaman fudlanmıştın crypter ı sağlamsa virüs totalde gözükmez format atmanı öneririmArkadaşlar bir dosya indirdim baya şüpheliyim sanırsam rat yedim format atmaktan hiç anlamam ne yapmam gerekiyor ??
malware işe yaramaz fudu sağlam iseinternetini kes mümkünse usb ile Kvrt yada Malwarebytes ile tarama yap tavsiyem ikisinide yapman
2 kere göndermiş benim hatam sorry