Ray-Ban Gözlük Orijinal Mi?

anilg1310

80+
Reaksiyon skoru
24
Merhaba Trendyol'dan 1130TL karşılığında bu gözlüğü aldım. Satıcıya ısrarla sordum, orijinal mi diye. İmitasyon ürün mü falan diye.
Kendisi ray-ban tarafından orijinal lisanslı garanti kağıdının dahi içinde olduğunu söyledi. Gene de nasıl %100 emin olabilirim acaba? (incelediğimde pek tatmin olmadım ama ısrarla orijinal olduğunu imitasyon olmadığını geldiğinde gördüğümüzde emin olacağımızı ısrarla belirttiğinden şansımı denemek istedim)
Ürün Linki

Pazarlamacı olmak kolay değil. Müşteriyi ikna etmek için her türlü yalanı söylemek zorundasın.

yetkili satıcılarda 3k gözüküyor

arkadaşlar söylediğiniz herşeyi biliyorum. bilmediğim bir şey söylememişsiniz teşekkür ederim. ama ben size bunun hakkında bir şey sormadım. nasıl %100 emin olabilirim diye sordum. arada fark var dikkat edebilirsek çok sevinirim.

Merhaba Trendyol'dan 1130TL karşılığında bu gözlüğü aldım. Satıcıya ısrarla sordum, orijinal mi diye. İmitasyon ürün mü falan diye.
Kendisi ray-ban tarafından orijinal lisanslı garanti kağıdının dahi içinde olduğunu söyledi. Gene de nasıl %100 emin olabilirim acaba? (incelediğimde pek tatmin olmadım ama ısrarla orijinal olduğunu imitasyon olmadığını geldiğinde gördüğümüzde emin olacağımızı ısrarla belirttiğinden şansımı denemek istedim)
Ürün Linki
ürünün diğer satıcıları 2 katına satıyor orijinal olması zor gibi

Burada arkadaş nasıl anlayacağını anlatmış. Sitesinde sorgulama falan diye bir şey yok ne yazık ki. Kendin anlamak zorundasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,455
Üyeler
184,164
Son üye
OmerOzturk
Geri