Ferrariye binen adama bu arabaya nasıl biniyorsun ben dün onun lastiği parasına doğan aldım demek gibi bişey bu...yanlış anlamayın ama bunlara nasıl para veriyorsunuz anlamadım 6000'e ikinci el sistem dizdim dün
aynısını ona da sorardımFerrariye binen adama bu arabaya nasıl biniyorsun ben dün onun lastiği parasına doğan aldım demek gibi bişey bu...
Herkesin bütçesi aynı değil senin 6 bine dizdiğin sistemi ben dahil bir çok kişi evine pc diye koymaz olaya böyle bakmaman lazım senin 500’e aldığın kulaklık ile bizim 5 bine aldığımız aynı mantık böyle düşünmen gerek kardeşimyanlış anlamayın ama bunlara nasıl para veriyorsunuz anlamadım 6000'e ikinci el sistem dizdim dün
düşünemiyorum sorun ben de çünküHerkesin bütçesi aynı değil senin 6 bine dizdiğin sistemi ben dahil bir çok kişi evine pc diye koymaz olaya böyle bakmaman lazım senin 500’e aldığın kulaklık ile bizim 5 bine aldığımız aynı mantık böyle düşünmen gerek kardeşim
Hiç vermiyorDışarıya ses veriyor mu bu
BMW 5 20 ye binen adama diyor musun bu paraları nasıl veriyorsunuz ben Clio kullanıyorum diye ? Aynı hesapyanlış anlamayın ama bunlara nasıl para veriyorsunuz anlamadım 6000'e ikinci el sistem dizdim dün