Conican 80+ Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Yusuf 22 Ekim 2024 #1 Bu kulaklıkta gürültü engelleme yok muydu. Telefon uygulamasında öyle bir ayar bulamadım
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 5,602 22 Ekim 2024 #2 Conican yazmış: Bu kulaklıkta gürültü engelleme yok muydu. Telefon uygulamasında öyle bir ayar bulamadım Devamı için tıklayın... pasif gürültü engelleme var açıp kapayabileceğin bişi değil
Conican yazmış: Bu kulaklıkta gürültü engelleme yok muydu. Telefon uygulamasında öyle bir ayar bulamadım Devamı için tıklayın... pasif gürültü engelleme var açıp kapayabileceğin bişi değil
Conican 80+ Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Yusuf 22 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Shourd yazmış: pasif gürültü engelleme var açıp kapayabileceğin bişi değil Devamı için tıklayın... Aktif de var diye biliyordum . Sağolun
Shourd yazmış: pasif gürültü engelleme var açıp kapayabileceğin bişi değil Devamı için tıklayın... Aktif de var diye biliyordum . Sağolun
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 5,602 22 Ekim 2024 #4 Conican yazmış: Aktif de var diye biliyordum . Sağolun Devamı için tıklayın... göremedim öyle bişi siz nerden biliyorsunuz bi bakim
Conican yazmış: Aktif de var diye biliyordum . Sağolun Devamı için tıklayın... göremedim öyle bişi siz nerden biliyorsunuz bi bakim
Conican 80+ Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Yusuf 22 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Shourd yazmış: göremedim öyle bişi siz nerden biliyorsunuz bi bakim Devamı için tıklayın... Chatgpt ye sordum . Güvenmiştim
Shourd yazmış: göremedim öyle bişi siz nerden biliyorsunuz bi bakim Devamı için tıklayın... Chatgpt ye sordum . Güvenmiştim