Neler Yeni

Razer Black shark V2X rezalet mikrofon ve ses kalitesi.

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Fettah Özalp
bana babasının malı gibi forumda herkes önerdi aldım ses kartımda çok iyi. ama basslar olsun rezalet ses kasma rezalet rampage kullandım o bile daha iyi tek iyi yönü hafif olması kafaya oturması mikrofon zaten kırıp atıcam illallah ettirdi yani o kadar ürün arasından banamı denk geldi ayıplısı anlamadım. ses kartları aldım kulaklığın fiyatı kadar yok iş yapmıyor. çözümü bilen varmıdır yoksa uygun fiyattan satılıp yeni birşeymi alınmalı?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Ali Mert Okuducu
Sarı siteden almıştım. Bana kötüsü geldi galiba diyip geri yolladım ama bu kulaklık kötü o zaman :D Kim öneriyor bunları

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Öneren kişilerin yanında birde sizinle aynı olayı yaşayan daha çok kişi var uygun fiyattan verip yeni BAŞKA bir kulaklık almak en en mantıklısı olacaktır

FurkanIIy

80+ Bronze
Hocam mikrofonuna çok iyi diyemem ama ses kalitesi gayet güzel. Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum.

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneren kişilerin yanında birde sizinle aynı olayı yaşayan daha çok kişi var uygun fiyattan verip yeni BAŞKA bir kulaklık almak en en mantıklısı olacaktır
Sarı siteden almıştım. Bana kötüsü geldi galiba diyip geri yolladım ama bu kulaklık kötü o zaman :D Kim öneriyor bunları
Sizce fiyata ne diyeyim? temiz baktım çöpüne kadar saklı kutu fatura garanti var. aşınma yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
500 liraya alırım hocam şuanda okey derseniz :D

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Emir
İade süreci bitti mi?

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mikrofonuna çok iyi diyemem ama ses kalitesi gayet güzel. Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum.
hadi o idare ederde mikrofunu rezalet. dağa çıkıp elime taş toprak alıyım sağo sola vurur daha iyi bir teklonoji yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 liraya alırım hocam şuanda okey derseniz :D
1700 e ben aldım :D 800 900 okeysen göndereyim

İade süreci bitti mi?
6 7 ay kullandım yeni farkına vardım solo takılırdım hep

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
hadi o idare ederde mikrofunu rezalet. dağa çıkıp elime taş toprak alıyım sağo sola vurur daha iyi bir teklonoji yaparım.

1700 e ben aldım :D 800 900 okeysen göndereyim

6 7 ay kullandım yeni farkına vardım solo takılırdım hep
kapıda ödeme ve şeffaf kargo var mı hocam :D kulaklığı çok gömmüşsünüz bir test videosunu izledikten sonra dönüş yapayım size bende o mikrofnla yayın acacagım çünkü

kanka steelseries uygulamasının sonarı var 150 liraya aldığım kulaklığın mikrofonu ile kayıt yapıyorum mükemmel temizliyor sesi ve bu sesi sadece kayıttan temizlemiyor anlık olarak temizliyor istersen yaz bana ayarlayalım sana belki işine yarar

Gurkanpiro

80+ Gold
bendede gıcırdama mevcut ses sıkıntısı var bulursam garantıye yolluycam

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Fettah Özalp
kapıda ödeme ve şeffaf kargo var mı hocam :D kulaklığı çok gömmüşsünüz bir test videosunu izledikten sonra dönüş yapayım size bende o mikrofnla yayın acacagım çünkü

kanka steelseries uygulamasının sonarı var 150 liraya aldığım kulaklığın mikrofonu ile kayıt yapıyorum mükemmel temizliyor sesi ve bu sesi sadece kayıttan temizlemiyor anlık olarak temizliyor istersen yaz bana ayarlayalım sana belki işine yarar
onuda kullandım. olmayınca olmuyor keşke 200 300 liraya rampage alsaydım

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,266
İsim
kadir
Top Bottom