Razer blackshark v2 x mikrofon yanki yapmasi

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
Arkadaslar razer blackshark v2 x valo oynarken arkadasim sesim bana geri geliyor dedi kulakliktan mikrofona ses gidiyor bunu nasil cozebilirim?

Arkadaslar razer blackshark v2 x valo oynarken arkadasim sesim bana geri geliyor dedi kulakliktan mikrofona ses gidiyor bunu nasil cozebilirim?
Hocam mikrofonun kablosundan sesi iletiyor. Benim gibi siz de sesi maksimum da kullanıyorsanız bu durum olabiliyor.
Sesi maksimum da değil de %70-80 bandında tutmaya çalışın.
Bir de ses ayarlarından mikrofonun sesini %90-95 e falan indirin böyle deneyin.

Ek olarak şöyle bir tavsiye verebilirim:
Yakın zamanda Steelseries Tusq kulaklık almıştım. Steelseries in yazılımını yükledim mikrofonun ses ayarlarını yapmak için. Aynı yazılımı Razer Blackshark V2 X de de kullanabildiğimi keşfettim. AI gürültü engelleme var mesela yazılımda onu %60 70 seviyelerinde tuttuğumda rüzgar sesini arka plan seslerini kulaklıktan ses sekmelerini vs. hepsini kesmesi lazım.

Hocam mikrofonun kablosundan sesi iletiyor. Benim gibi siz de sesi maksimum da kullanıyorsanız bu durum olabiliyor.
Sesi maksimum da değil de %70-80 bandında tutmaya çalışın.
Bir de ses ayarlarından mikrofonun sesini %90-95 e falan indirin böyle deneyin.

Ek olarak şöyle bir tavsiye verebilirim:
Yakın zamanda Steelseries Tusq kulaklık almıştım. Steelseries in yazılımını yükledim mikrofonun ses ayarlarını yapmak için. Aynı yazılımı Razer Blackshark V2 X de de kullanabildiğimi keşfettim. AI gürültü engelleme var mesela yazılımda onu %60 70 seviyelerinde tuttuğumda rüzgar sesini arka plan seslerini kulaklıktan ses sekmelerini vs. hepsini kesmesi lazım.
Eyvallah reisim eline saglik cok saol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri