bende çıkıcaktım vazgeçtim h2002p aldım çok memnunum razer da çok iyi seçim seninFiyat muadili daha iyi bir model var mı? H200pden buna kadar çıktım çok önerilmiş sizce değer mi?
2 yıldır kullanıyorum. Biz zamanında 300 TL gibi bir fiyata almıştık. Şu fiyatlara alınır mı bilemiyorum. Memnunum ama söylendiğin gibi ses seviyesi db felan az kalıyor. Ama FPS oyunlarında, hikaye oyunlarında bir problem yaşamıyorum.Fiyat muadili daha iyi bir model var mı? H200pden buna kadar çıktım çok önerilmiş sizce değer mi?
v2x den mi bahsediyorsun2 yıldır kullanıyorum. Biz zamanında 300 TL gibi bir fiyata almıştık. Şu fiyatlara alınır mı bilemiyorum. Memnunum ama söylendiğin gibi ses seviyesi db felan az kalıyor. Ama FPS oyunlarında, hikaye oyunlarında bir problem yaşamıyorum.
h2002p daha iyi kullandım hepsini.bende çıkıcaktım vazgeçtim h2002p aldım çok memnunum razer da çok iyi seçim senin
konuyla alakasını anlayamadımRazer basilisk v3 aldım geçenlerde 1900 e düşmüştü, piranha x7 den geçtim
v2x den mi bahsediyorsunkullanıyorum. tabikide alınmaz. bakma burda herkesin övdüğüne yok ses kartın iyi olacak felan diyecekler bana şimdi aslı yok. gıcır gıcır gıcırdıyor mikrofunu rezalet zaten a101 e git rastgele bi kulaklık al onun mikrofonunu kullan. ses kalitesi güzel bir tek iyi olan o. 2k para veriyorsun yazılımı bile yok. olmak zorunda 2k para veriyoruz. kısacası hiçbir markanın en alt ürünü alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
h2002p daha iyi kullandım hepsini.
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuyla alakasını anlayamadım
evet bendede gıcırdamalar mevcutv2x den mi bahsediyorsun
Evet.v2x den mi bahsediyorsun