Neler Yeni

Razer Blackshark V2X bu fiyata alınır mı?

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İrfan yıldız
hocam ikinci el temiz 1500 e cloud 2 buldum ne diyorsunuz
Hocam temizse fiyata çok iyi ancak unutma kablolu kulaklık çilesi bir başka onuda diyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam temizse fiyata çok iyi ancak unutma kablolu kulaklık çilesi bir başka onuda diyeyim
hocam ikinci el temiz 1500 e cloud 2 buldum ne diyorsunuz
Ama fiyata cidden iyi bulmuşsun

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yunus Emre Uzun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama fiyata cidden iyi bulmuşsun
hocam kablosuz istedin mi 3 buçuktan başlıyor eli yüzü düzgün olanı havi fuxi h7 aldım 2 hafta önce kablosuz sevdasından geldi 1 saat kullanamadım bu kadar yetersiz bir ses kalitesizliği yapmak ustalık ister helal olsun gamepowerın en eski kulaklılarından birini kullanıyordum ismini bile hatırlamıoyurum ondan geçtim havite ve 1 saat kullanıp çıkarttım o kadar kalitesizdi iadede edemedim elimde kaldı şimdi satmak için uğraşıyorum fps oyunu oynatmıyor kulaklık o derece

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İrfan yıldız
hocam kablosuz istedin mi 3 buçuktan başlıyor eli yüzü düzgün olanı havi fuxi h7 aldım 2 hafta önce kablosuz sevdasından geldi 1 saat kullanamadım bu kadar yetersiz bir ses kalitesizliği yapmak ustalık ister helal olsun gamepowerın en eski kulaklılarından birini kullanıyordum ismini bile hatırlamıoyurum ondan geçtim havite ve 1 saat kullanıp çıkarttım o kadar kalitesizdi iadede edemedim elimde kaldı şimdi satmak için uğraşıyorum fps oyunu oynatmıyor kulaklık o derece
Sizde haklısınız hocam cidden pahalı . Şimdilik düzgün bir kabloluyla çok uzun süre gidersiniz. Zaten kablosusluz konfor göstergesi performans farkı yok. Cloud güvenilirse almanız iyi olur.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yunus Emre Uzun
Sizde haklısınız hocam cidden pahalı . Şimdilik düzgün bir kabloluyla çok uzun süre gidersiniz. Zaten kablosusluz konfor göstergesi performans farkı yok. Cloud güvenilirse almanız iyi olur.
hocam havit Fuxih7 yi satıyorum sıfır çok az kullanıldı dediğim gibi maksimum 3 4 saat almak isteyen olursa bana özelden ulaşırsa en kısa sürede cevaplayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,567
Üyeler
169,581
Son üye
osmnozk
Top Bottom