Neler Yeni

Yardım Razer Blackwidow 3 tuş çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sergen Akça
Arkadaşlar öncelikle merhaba, Razer Blackwidow V3 ürünümü 6 ay önce almıştım ve 6 aydır memnunum. Ama şöyle bir sorun vardı é tuşu ve Shift tuşu çok çok kolay çıkıyordu ve Switch'lerde koruma var yanlarında yani normal değildi bu. Servise yazdim yeni tuşlar gönderdiler ve é tuşu hala çok iyi yani ilk günkü gibi ama yeni Shift tuşu 2-3 haftalık kullanımdan sonra aynı gibi oldu, eskisi kadar da değil.
Farklı tuş takınca problem olmuyor, servisten yeni bir tuş istedim. Sizce sorun neydedir? Switch'te basmama gibi sorunlarım olmadı, aşağıdaki modeldir.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
aynı modeli kullanıyorum herhangi bir sorun yok ortalama 1 senedir kullanmaktayım

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
switchle alakalıdır büyük ihtiamlle

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,150
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Switch de ya da tuşa aşınma olmuştur yeni gelen tuşla da olmuyorsa switch aşınmıştır. Shift tuşuna tel yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Sergen Akça
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Switch de ya da tuşa aşınma olmuştur yeni gelen tuşla da olmuyorsa switch aşınmıştır. Shift tuşuna tel yok mu?
Aşağıda resim bıraktım hocam, yeni gele tuşta oluyordu ama 2-3 hafta sonra yine oldu. Yeni bir tuş istedim tekrar deneyeceğim bakalım.

Ekler

• keycap.jpeg
    keycap.jpeg
    240.2 KB · Hit: 34
  • switch.jpeg
    switch.jpeg
    233.3 KB · Hit: 33
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,499