metincanatay
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 91
- İsim
- Metincan ATAY
Razer blackwidow elite klavyem vardı ses açma kapatma tuşu otomatik ses açıp kapattığı için ve d tuşu çalışmadığı için servise gönderdim servis 1.5 ay sonra haber verdi ürününüzde lojistik sıkıntısı oldu o yüzden servis hizmeti gecikti diye sonra değişim ya da para iadesi yapabileceklerini söylediler bende değişim istedim fiyatlar çok arttığı için bana gelip elimizde blackwidow elite yok bir üst modelini göndericez dediler fakat blackwidow v3 ürününü önerdiler razerdan anlayan takip eden arkadaşlar varsa beni anlayacaktır blackwidow elitin üstü blackwidow produr benim klavyemle pronun tek farkı pronun kablosuz olması v3 ile farkları ise say say bitmez v3 çok daha kalitesiz bir ürün .
Ben bu olayı şöyle anlatmaya çalışıyorum iPhone 12 pro max telefonu değişime göndermişim sanki de bana elimizde yok bir üst modeli göndericez deyip 13 pro max yerine düz 13 göndermişler gibi bir durum bu
Ben bu konuda ne yapabilirim daha önce böyle bir şey yaşayan arkadaşlar var mı yardımcı olabilir misiniz
Blackwidow v3 pro

Blackwidow Elite

V3 green switch

Ben bu olayı şöyle anlatmaya çalışıyorum iPhone 12 pro max telefonu değişime göndermişim sanki de bana elimizde yok bir üst modeli göndericez deyip 13 pro max yerine düz 13 göndermişler gibi bir durum bu
Ben bu konuda ne yapabilirim daha önce böyle bir şey yaşayan arkadaşlar var mı yardımcı olabilir misiniz
Blackwidow v3 pro

Blackwidow Elite

V3 green switch