Neler Yeni

🔥İndirim Razer blackwidow v3 822Tl!

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Normal fiyatı 1.100 tl civarı akakçeden bakabilirsin yinede çok kötü bir indirim değil güzel fırsat teşekkürler

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,524
İsim
Dontaçhi kâfi.
bişi sorcam bu insanların klavyeden beklentisi nedir ki bu kadar para veriyorlar hadi kulaklık anlarım mouse anlarım ama klavye no no.
Razer moruQ ıŞıQLı mıŞıQLı

Şaka bir yana indirim baya güzel. yanında gelen powerbank 110-130 TL arasında.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Razer moruQ ıŞıQLı mıŞıQLı

Şaka bir yana indirim baya güzel. yanında gelen powerbank 110-130 TL arasında.
hocam bir ışık içinde böle bi klavye seçilmez bak yanlış anlama 10 senelik 10 TL'ye aldığım klavyemle hala takılıyorum su kola fıstık yemek kırıntıları felan hep dökülmüştür ama hala çalışıyor yani klavyelerden beklenti olmaması gerek. zevkine bi tane alacam diyorum hepsi daktilo gibi şak şak şak ses çıkarıyor bundan zevk alan bişi derdim de neyse :D

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,524
İsim
Dontaçhi kâfi.
hocam bir ışık içinde böle bi klavye seçilmez bak yanlış anlama 10 senelik 10 TL'ye aldığım klavyemle hala takılıyorum su kola fıstık yemek kırıntıları felan hep dökülmüştür ama hala çalışıyor yani klavyelerden beklenti olmaması gerek. zevkine bi tane alacam diyorum hepsi daktilo gibi şak şak şak ses çıkarıyor bundan zevk alan bişi derdim de neyse :D
Valla hocam bendeki klavye de aynı modelden eski klavye. bundan birkaç sene önce Bilişim hocam beni çok sevdiğinden aynı model klavyeden birkaç tane hediye etmişti bana okulda fazlalıkmış atacakmış onun yerine bana hediye etmişti hatta birisini benle beraber @BeKo'O kullanıyor ona vermiştim birini.. Daha öncesinde 3 Sene boyunda A101'de satılan piranha klavyeyi kullandım daha sonra o bozulunca hocamın verdiği bu klavyeye geçtim çok uzun bir zamandır bunu kullanıyorum hala taş gibi. Kim bilir okulda ne kadar kullanıldı..

Aynısını kullanıyorum. Tek fark benimkinin modeli Aidata. Sağ üst köşede Aidata yazısı var. (Normalde F klavyeydi temizlemek için çıkartınca tüm tuşları Q olarak dizdim öyle kullanıyorum 👌
1638985264090.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,040
Üyeler
163,251
Son üye
Barış_34
Top Bottom