Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mini ile hesaplıyorsun sanırım.Ayrı alsan kulaklık ve mouse 1500. Aman aman bi indirim değil
Mini ile hesaplıyorsun sanırım.Ayrı alsan kulaklık ve mouse 1500. Aman aman bi indirim değil
Satıcının Şikayetvar.com da çok fazla şikayeti var çoğu da sahte ürün sattığı ile ilgili dikkat etmekte fayda var.https://ty.gl/t0t86se594
Burada da aynı indirm mevcut nays %10 u da var diye biliyorum. Satıcı yorumları iyiydi, daha önce alışveriş yapmadım.
Katılmıyorum hocam, Qck+ kullanıyorum şuan. Gayet memnunum.Steelseries gibiyse yaramaz evet.
Aynı şekil 2.5 yılı deviren qck+ var ilk günkü gibi duruyorKatılmıyorum hocam, Qck+ kullanıyorum şuan. Gayet memnunum.
Ne alınır ki 200 civarı kaliteli?Evet 5 para etmez
Diğer modellere geçince anlarsın dostum ne demek istediğimi.Katılmıyorum hocam, Qck+ kullanıyorum şuan. Gayet memnunum.
Porge falan alın çok daha güzel.Valla ben de yazdan beri qck kullanıyorum ve memnunum, ondan önce 10 liralık mousepad kullanıyodum o da görüyordu işimi, sanırım mouse takılmasın yeter gözüyle bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alınır ki 200 civarı kaliteli?
Birisi kontrol diğeri speed mousepad karşılaştırmamak lazım.Diğer modellere geçince anlarsın dostum ne demek istediğimi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Porge falan alın çok daha güzel.
Adam haklı kulaklığı 960 bandında görmüştüm geçen gün mouse da 500 TL'den uzunca gidiyor mousepad için paket yapılmış bildiğinAyrı alsan kulaklık ve mouse 1500. Aman aman bi indirim değil
Mouse nerede 500Adam haklı kulaklığı 960 bandında görmüştüm geçen gün mouse da 500 TL'den uzunca gidiyor mousepad için paket yapılmış bildiğin
kanka minidir o 700 en ucuzu mouseAdam haklı kulaklığı 960 bandında görmüştüm geçen gün mouse da 500 TL'den uzunca gidiyor mousepad için paket yapılmış bildiğin