O paraya adam gibi mekanik yok.Daha ucuza var o klavye. Membran klavye için fazla, mekanik bak.
Ben aldım zamanla tuşların üstü siliniyor. Ve membran gerçekten sıkıyor. İlk fırsatta mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum.Razer Cynosa V2 yi 1000tl ye buldum sizce alınır mı? yada bu ffiyat bandında önerebileceğiniz klavye varmı
Biraz daha arttırsa çok güzel seçenekler var. Ama mini klavye.O paraya adam gibi mekanik yok.
Bu da rainbow olmasa iyi aslında.Ben aldım zamanla tuşların üstü siliniyor. Ve membran gerçekten sıkıyor. İlk fırsatta mekanik klavyeye geçmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz daha arttırsa çok güzel seçenekler var. Ama mini klavye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arttırmak istemezseniz de buRedragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Surara K582R RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.917,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Membran alacağına bu fiyata çok mekanik klavye var.O paraya adam gibi mekanik yok.
Var da Gamepower falan var. Ya da tkl.Membran alacağına bu fiyata çok mekanik klavye var.
var bu arada deepcool k500 fln iyi hem bütçeye göre yarı fiyatınaO paraya adam gibi mekanik yok.
Piyasada k500 yok.var bu arada deepcool k500 fln iyi hem bütçeye göre yarı fiyatına