hocam bir şey sorucam razer viper ultimate ile razer viper arasında tepkime farkı olur mu kablosuz diye?Deathadder V2 sensörü daha iyi, şekli sana iyiyse ve elinin boyutuna da uygunsa Deathadder V2 "bence" daha iyi olur. Bir de Viper'a bak bu arada.
Aşırı fark olmaz, hissetmezsin bile. Viper Ultimate'e para vermek yerine G PRO HERO Wireless da alabilirsin, onun da sensörü çok iyi.hocam bir şey sorucam razer viper ultimate ile razer viper arasında tepkime farkı olur mu kablosuz diye?
bu zowie mousela razer mouseu aynı yerde bulabileceğim deneyebileceğim bir yer var mı?Aşırı fark olmaz, hissetmezsin bile. Viper Ultimate'e para vermek yerine G PRO HERO Wireless da alabilirsin, onun da sensörü çok iyi.
Elimdeki mouse desteklemiyor 8.000 dpi normalde oynuyorum amareis csgoda 8000 dpi sens kaç![]()
Bilemiyorum maalesef.bu zowie mousela razer mouseu aynı yerde bulabileceğim deneyebileceğim bir yer var mı?
Ben de CSGO oynuyorum (1600 saat, GE rank, Faceit Level 5) DPI'ın önemi çok yok, 1600 DPI'dan sonrası gereksiz.Razer Deathadder V2 hem sensörü daha iyi, hemde dpi yüksek mesela ben CS:GO oyuncusuyum, benim için DPİ önemli, tasarım fark etmez
Benim için öyle değil hocam, profesyonel işi biraz, DPİ benim için önemli, daha fazla para verip düşük DPİ mouse almam benBilemiyorum maalesef.
Ben de CSGO oynuyorum (1600 saat, GE rank, Faceit Level 5) DPI'ın önemi çok yok, 1600 DPI'dan sonrası gereksiz.
o zaman hocam kumar oynamak zorunda kalıcam deathadder v2yi biryerde bulup denicem olmazsa ec2 alcam el ölçülerim falan tam oturuyor ec2ye ama yinede bir denemek güzel olurduBilemiyorum maalesef.
Ben de CSGO oynuyorum (1600 saat, GE rank, Faceit Level 5) DPI'ın önemi çok yok, 1600 DPI'dan sonrası gereksiz.