Razer Deathaddder V2 vs Zowie EC2

Benim için öyle değil hocam, profesyonel işi biraz, DPİ benim için önemli, daha fazla para verip düşük DPİ mouse almam ben
Profesyonel işi mi? :D Kaç saatin var oyunda hocam?
o zaman hocam kumar oynamak zorunda kalıcam deathadder v2yi biryerde bulup denicem olmazsa ec2 alcam el ölçülerim falan tam oturuyor ec2ye ama yinede bir denemek güzel olurdu
E tabii, denemek önemli, sadece sensöre göre mouse alınmaz. Elinin boyutları ne?

Razer hem switch kalitesi hem sensör kalitesi hem de kablo kalitesinde önde. Razer derim ben.

reis 4 11den comeback attıkk yaaaa :DDD elimin boyutu derken nerden ölçiyim?
Orta parmağından bilek çizgisine kadar uzunluğunu ölç. Elin "✋" şeklindeyken (baş parmak birleşik) enini ölç, sonra da bana yaz.

O nasıl bir el la :D. Deathadder V2 büyük gelir bence, çünkü genişlik olarak büyük. Sen Deathadder V2 ile uğraşma git Viper Mini falan al. İllaki sensör üst seviye olsun diyorsan normal Viper al, onun da sensörü en üst seviye ama biraz daha küçük.

O nasıl bir el la :D. Deathadder V2 büyük gelir bence, çünkü genişlik olarak büyük. Sen Deathadder V2 ile uğraşma git Viper Mini falan al. İllaki sensör üst seviye olsun diyorsan normal Viper al, onun da sensörü en üst seviye ama biraz daha küçük.
eni baş parmağı birleşikken yaptım doğru dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,978
Üyeler
190,672
Son üye
Chace
Geri