Razer Deathadder Essential alınır mı?

ErenBcn

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
39
Bütçe
200
Merhaba, g102 kullanıyorum ama memnun değilim.
Razer Deathadder Essential çok iyi bir model değil biliyorum ama razer istiyorum. Razer seviyorum :D
Alınır mı?

Razer seviyorsan essential yerine deathadder v2 mini veya
Viper mini bakabilirsin

Razer Essential 200TL'ye Aliexpress'ten alınabiliyor. Eğer beyaz renk bir fare tercih etmek istiyorsanız alınır ancak, siyah rengini tercih edecekseniz bu fiyata daha iyi ürünlere denk gelebilirsiniz. Türkiye'den almanızı önermem. 300TL falan fiyatları. Aşırı pahalı ve o fiyatta çok çok daha iyi ürünler bulabilirsin. Şöyle bir inceleme de bırakayım;

Razer Essential 200TL'ye Aliexpress'ten alınabiliyor. Eğer beyaz renk bir fare tercih etmek istiyorsanız alınır ancak, siyah rengini tercih edecekseniz bu fiyata daha iyi ürünlere denk gelebilirsiniz. Türkiye'den almanızı önermem. 300TL falan fiyatları. Aşırı pahalı ve o fiyatta çok çok daha iyi ürünler bulabilirsin. Şöyle bir inceleme de bırakayım;
Beyaz’da sadece beyaz renk aydınlatma varmış. Siyah istiyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alman daha iyi olur.
Bütçe 200 hocam.

Beyaz’da sadece beyaz renk aydınlatma varmış. Siyah istiyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe 200 hocam.
Siyahta'da yalnızca yeşil renk aydınlatma var. Ben fareyi kesinlikle öneririm. Gerek ergonomisi, gerek 3327 sensörü falan... Ama siyahını alacaksanız ille Razer olsun diye bi 40TL falan ekstra masraf yapacaksınız. Hatta vergi mergi belki 50'ye bile çıkabilir. Bir de böyle düşünün. Daha iyi tercihler yapabilirsiniz bence.

Beyaz renkte olmasını istiyorsan AliExpress'ten alabilirsin, Türkiye'de gereksiz pahalı. Beyaz renkte olmasını istemiyorsan ve Türkiye'den alacaksan da Deathadder V2 Mini al.

Beyaz renkte olmasını istiyorsan AliExpress'ten alabilirsin, Türkiye'de gereksiz pahalı. Beyaz renkte olmasını istemiyorsan ve Türkiye'den alacaksan da Deathadder V2 Mini al.
Aliexpress’ten siyah düşünüyorum.

Aliexpress’ten siyah düşünüyorum.
Siyah alacaksan alma çünkü siyah olarak Türkiye'de daha iyi alternatifleri var, beyaz olarak yok.

Siyah alacaksan alma çünkü siyah olarak Türkiye'de daha iyi alternatifleri var, beyaz olarak yok.
Beyaz rengini sevmedim. Siyah istiyorum. Pmw 3327 varmış. İyi değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri