forum.donanimarsivi.com
Beyaz’da sadece beyaz renk aydınlatma varmış. Siyah istiyorumRazer Essential 200TL'ye Aliexpress'ten alınabiliyor. Eğer beyaz renk bir fare tercih etmek istiyorsanız alınır ancak, siyah rengini tercih edecekseniz bu fiyata daha iyi ürünlere denk gelebilirsiniz. Türkiye'den almanızı önermem. 300TL falan fiyatları. Aşırı pahalı ve o fiyatta çok çok daha iyi ürünler bulabilirsin. Şöyle bir inceleme de bırakayım;
İnceleme - Razer DeathAdder Essential White Mouse İncelemesi
Aliexpress'ten 30TL indirim kuponuyla birlikte ve Gümrük vergisiyle birlikte toplam 200TL gibi bir ücret ödedim. Bu fiyatta beyaz renkte bir mouse arıyordum ve G102 Lightsync'ten başka bulamadım. Bende buna yöneldim. İncelemeye başlayabiliriz. Kutu ve Kutu İçeriği: Kutuya bildiğimiz ve...forum.donanimarsivi.com
Bütçe 200 hocam.Bunu alman daha iyi olur.
![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.344,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Siyahta'da yalnızca yeşil renk aydınlatma var. Ben fareyi kesinlikle öneririm. Gerek ergonomisi, gerek 3327 sensörü falan... Ama siyahını alacaksanız ille Razer olsun diye bi 40TL falan ekstra masraf yapacaksınız. Hatta vergi mergi belki 50'ye bile çıkabilir. Bir de böyle düşünün. Daha iyi tercihler yapabilirsiniz bence.Beyaz’da sadece beyaz renk aydınlatma varmış. Siyah istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe 200 hocam.
İlla razer mı?Beyaz’da sadece beyaz renk aydınlatma varmış. Siyah istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe 200 hocam.
Aliexpress’ten siyah düşünüyorum.Beyaz renkte olmasını istiyorsan AliExpress'ten alabilirsin, Türkiye'de gereksiz pahalı. Beyaz renkte olmasını istemiyorsan ve Türkiye'den alacaksan da Deathadder V2 Mini al.
![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.344,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Siyah alacaksan alma çünkü siyah olarak Türkiye'de daha iyi alternatifleri var, beyaz olarak yok.Aliexpress’ten siyah düşünüyorum.
Beyaz rengini sevmedim. Siyah istiyorum. Pmw 3327 varmış. İyi değil mi?Siyah alacaksan alma çünkü siyah olarak Türkiye'de daha iyi alternatifleri var, beyaz olarak yok.
![]()
Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com