Teşekkürler reis 300 TL essential ve baya güzelHocam razer deathadder essential'de güzel mousedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
isterseniz steelseries bakabilirsiniz
Kötü essential eskiTeşekkürler reis 300 TL essential ve baya güzel
Sen ne önerirsin emin kardeşimÇöp essential eski ve kötü alma
Kulaklikta da kararımı sen değiştirmiştin o yüzden emin diyorum :dÇöp essential eski ve kötü alma
Başlıkta ne yazıyor doğru karardan dönülmez kardeşimSen ne önerirsin emin kardeşim![]()
Sen ne önerirsin emin kardeşim
Kulaklikta da kararımı sen değiştirmiştin o yüzden emin diyorum :d
Gayet iyi mouse mini filan dedikleri mouse orta boyutta deathadder v2 mininye ucuz demişse 300tllik taş gibi moıse heö sensör skatez kablo olarak çok iyiBaşlıkta ne yazıyor doğru karardan dönülmez kardeşim
Mini v2 daha iyi yani de sıkıntı olur mu elde küçük olup sıkıntı yaratır mı ?Başlıkta ne yazıyor doğru karardan dönülmez kardeşim
Mini v2 daha iyi yani de sıkıntı olur mu elde küçük olup sıkıntı yaratır mı ?
Başlıkta ne yazıyor doğru karardan dönülmez kardeşim
Gayet iyi mouse mini filan dedikleri mouse orta boyutta deathadder v2 mininye ucuz demişse 300tllik taş gibi moıse heö sensör skatez kablo olarak çok iyi
kullanan 6-7 kişiye sordum hepsi memnun pek bi sıkıntı çıkmaz ayrıca steelseries de önerdim odamı çöpÇöp essential eski ve kötü alma
13- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.Çöp essential eski ve kötü alma
Değil ama rival3ün bu bütçede sensörü pek iyi değil daha iyileri var deathadder essential eski v2mini çok daha iyikullanan 6-7 kişiye sordum hepsi memnun pek bi sıkıntı çıkmaz ayrıca steelseries de önerdim odamı çöp
Çöp demedim ve bilmediğin konuda yanlış bilgi veren sensin deathadder essential kötü fiyatına görekullanan 6-7 kişiye sordum hepsi memnun pek bi sıkıntı çıkmaz ayrıca steelseries de önerdim odamı çöp
13- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
kardeşim kuralı anlayacak kadar okuma yazman yok mu orada ve ... gibi kelime kullanmak yasaktır diyor ben sana bilgisizsin demiyorum c4, çöp gibi kelimeler yasak sorunu söylemeden çöp alma gibi şeyler söylüyorsunÇöp demedim ve bilmediğin konuda yanlış bilgi veren sensin deathadder essential kötü fiyatına göre